Smedtorpsvägen 37 A

Björnövik, Norrtälje Se på karta

2 825 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
120 m²
Avgift
4 890 kr/mån
Pris/m²
23 542 kr/m²
Nyproduktion 

Kontakta oss nu för att köpa en nybyggd bostad i Norrtälje med inflyttning hösten 2020! Här säljer vi just nu ett parhus på 120 m².

Kliv in – och känn dig som hemma! Direkt vid entrén finns ett trivsamt sovrum, perfekt som gästrum, tonårsrum eller kanske hemmakontor? Köket är utrustat med allt du behöver: fullstor kyl och frys, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och rejäla bänkytor som dessutom kompletteras av en köksö. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum bjuder in till trevligt umgänge och från vardagsrummet kliver du ut på din egen uteplats med trädäck. På nedervåningen finns också ett badrum med WC och dusch, liksom tvättmaskin och torktumlare för bekvämlighetens skull. I hallen används ytan under trappan på ett smart sätt: med ett förråd.

En trappa upp finns husets mer privata utrymmen med två trevliga sovrum och en mysig läs- eller lekhörna. Här finns även ett badrum med dusch och WC, en klädkammare och ett inbjudande allrum, perfekt för både filmkvällar och tv-spelande. Från allrummet öppnar en balkongdörr upp till en fin fransk balkong.

Med ett högt och fritt läge på en höjd utmed Kvisthamraviken växer området Björnövik fram. Här, i natursköna Björnö med påtaglig närhet till vattnet, fortsätter OBOS att bygga 18 fina fristående hus samt parhus i tre olika storlekar: 107 kvm, 120 kvm och 137 kvm.

Här bor du mitt i Roslagens vackra natur, med lika nära till svalkande dopp som till fartfylld skidåkning i Kvisthamrabacken. Norrtäljes mysiga stadskärna når du på bekvämt gång- och cykelavstånd – och från Björnövägen tar du bussen till Stockholm på ungefär en timme. Välkommen till Björnö!

Välkommen att kontakta oss!

Läs mer om bostaden
OBOS Sverige AB