Långbackavägen 2

Bomhus, Gävle kommun Se på karta

2 750 000 kr

2 995 000 kr -8 %
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
112 m²
Tomtarea
252 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1977
Energiklass
C
Driftkostnad
43 236 kr/år

Varmt välkommen till Bomhus och detta friköpta 1½-plans-radhus! Här bor du med låga kostnader och i ett barnvänligt område med närhet till matbutiker, skolor, naturen och havet.

Det första du möts av när du kommer till huset är den härliga framsidan som erbjuder en stor loungedel med jacuzzi och ett fantastiskt ljussystem för att maximera stämningen. Vidare har du en stor inglasning med plats för dem stora sociala sammankomsterna.
Bostaden i sig erbjuder en välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder, hela fyra rymliga sovrum, badrum med bubbelbad och tvättmaskin på entréplan, badrum med dusch på övre plan, stort kök med modern, öppen planlösning mot hall och vardagsrum med plats för matgrupp samt vardagsrum med plats för det stora sällskapet.
Här njuter du av en insynsskyddad, lättskött och barnvänlig gaveltomt med gräsmatta och förråd. Altanen på framsidan är takbeklädd och inglasad.

Stadsdelen Bomhus ligger vid kusten och är en av Gävles största stadsdelar. Småbåtshamnen Fliskär, havsbadet Vårvik och fiskeläget Sikvik bidrar alla till att havet är mer tillgängligt här än på många andra platser i Gävle. Bomhus har dessutom gott om natur och bara en femton minuters cykeltur till stadskärnan. Mitt i Bomhus finns ett välutbyggt centrum med Folkets hus, bibliotek, livsmedelsbutiker, hälsocentral, apotek, barnavårdscentral och folktandvård.

https://youtu.be/Pc5YKuw0gkk

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Gävle

Kontakta mäklaren

Mauricio Figueroa

SkandiaMäklarna Gävle
Mäklare Mauricio Figueroa, SkandiaMäklarna Gävle
0709157968