Solskensliden 27

Borås Karta & restider

6 900 000 kr
VillaVilla Nyproduktion 

Välkomna till Solskensliden! Gatans namn passar utmärkt för denna unika plats, med söderläge mot Viaredsjön. Här kommer ett exklusivt arkitektritat parhus att uppföras på första parkett på en av de sista tomterna med sjöläge i Sandared.
Ett gediget och energisnålt hus i lösvirke, där båda bostäderna är byggda i vinkel och förskjutna i förhållande till varandra, vilket ger avskildhet och fina uteplatser i flera väderstreck.
Huset har en stram formgivning, med liggande träpanel och ett flackt asymmetriskt sadeltak. De två delarna är färgsatta i kontrasterande färger, för att ytterligare förstärka deras individualitet.
Bostaden har genomgående hög standard och generösa rum med en boyta på 161 kvadratmeter fördelade på två våningsplan.

Från den praktiska entrén får man genast en glimt av sjön. Härifrån nås även ett fint badrum med fönster, tvättstuga och ett förråd. Rakt fram nås den sociala delen, med stort vardagsrum, matplats och kök i ett öppet sammanhang. Den glittrande sjön är ständigt närvarande genom de stora fönstren och genom ett skjutparti kommer man direkt ut på den tilltalande uteplatsen och vidare ut i trädgården mot sjön.
Väl uppe på övervåningen möts man av ett generöst allrum med strålande utsikt och fönster i två väderstreck. Härifrån når man de tre sovrummen, varav det stora sovrummet har ett underbart läge mot sjön, stor balkong och en ovanligt rymlig klädkammare. De mindre sovrummen har väl tilltagna infällda garderober och lämpar sig väl som barnrum eller kanske ett hemmakontor. Badrummet är komplett, med badkar, dusch, wc och dubbla tvättställ i kommod och får fint dagsljus.
Detaljer:
För mer detaljer, materialval och tillval, vänligen kontakta mäklaren.

Sandared är en attraktiv ort utanför Borås, Med 40 min bilväg och tåg till Göteborg och 10 min till Borås. Närhet till skola åk 1-9 samt välsorterad matbutik, simhall, och idrottsanläggning,
Välkomna på Tomtvisning och information!

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
161 m²
Biarea
5 m²
Antal rum
5 rum
Byggår
2019
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Solskensliden 27 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
6 900 000 kr

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

1 451
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 34 dagar sedan, den 22 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips