Halltorpsgatan

Halltorp, Borgholm Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
176 m²
Avgift
4 712 kr/mån
Pris/m²
22 699 kr/m²

Halltorpsgruppen bygger en öländsk radby som blir en del av det sociala sammanhang runt Halltorp. Gästgiveriet blir ett klubbhus och en naturlig mötesplats för aktiviteter och nätverkande. Här skall det vara lätt att leva det goda livet med mat och dryck, spa och bad, kulturupplevelser och träningsaktiviteter - allt för att bidra till ett hälsosamt och hållbart liv i en vacker och genuin miljö - ett liv med mer tid och fler upplevelser.

Halltorps klubbhus genomgår en omfattande ombyggnation och kommer fortsatt att erbjuda hotellboende, nu tillförs ytterligare rum och standarden höjs i befintliga rum. Receptionen byggs om och binds samman med restaurangen och ges access till terrassen som sommartid blir en fantastisk oas med sittplatser för mat och en lounge med utsikt mot Kalmarsund. Utanför vinkällaren en trappa ned planeras för ett hemma-hos-kök för matlagningsevent. Här skall man även kunna hyra festlokal vid behov. I klubbhuset byggs även ett exklusivt spa och träningsanläggning, framöver vill man knyta till sig en fysioterapeut och erbjuda olika behandlingsformer för att tillgodose boende på Halltorp. Med starka kopplingar till svensk tennishistoria på Öland bygger Halltorpsgruppen även ett flertal tennis och paddelbanor. Sommartid planerar man för Halltorp Tennis Live som leds av Magnus Larsson och Carl Axel Hageskog.

I den andra etappen som man nu påbörjar försäljningen av, erbjuder Halltorpsgruppen 23 radhus i två olika utföranden. Det större huset rymmer 195 kvm och det mindre 176 kvm.

Hus 18-23 är den mindre varianten om 176 kvm.

För mer information och visning, läs bifogade dokument samt kontakta fastighetsmäklare [email protected] Mobil 070-617 96 20

Läs mer hos mäklaren
Residence Fastighetsmäkleri