Nyproduktion

Fölungegränd 10

Bränninge, Habo kommun Se på karta

3 295 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
120 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Avgift
4 730 kr/mån
Pris/m²
27 458 kr/m²
Nyproduktion

TRYGG MÅNADSAVGIFT! För att ge dig som köpare i Brf Bränninge Trädgård en stabil start erbjuder vi en trygg månadsavgift fram till 2027. Det ger dig friheten att planera din ekonomi flera år framåt. Kontakta oss idag så berättar vi mer.

Parhusen har genomgående hög standard med bland annat rostfria vitvaror och grått kök, klinker i badrum och hall samt genomgående vitpigmenterad ekparkett. Du kan läsa mer om alla materialval på objektsidan. Observera att en tillvalskostnad tillkommer.

Den stora, öppna vardagsrumsdelen går att möblera på flera olika sätt. Det finns gott om plats för både soffa och matbord för många – perfekt för dig som gillar att ha gäster! Härifrån kliver du också direkt ut på den andra altanen. Den är beredd på alla tänkbara trevligheter: från familjefrukostar till släktkalas och grillkvällar med vännerna.

Här får du:
• 3 sovrum
• 2 badrum
• Separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare
• Dubbla altaner och balkong
• Isolerat förråd och två parkeringsplatser

Brf Bränninge Trädgård får ett riktigt fint läge i området. Här bor du verkligen granne med naturen, i ett kvarter där trädgårdskänslan står i centrum.

Hör av dig till Gustav för mer information eller visning!

Läs mer om bostaden
OBOS i Sverige

Kontakt

Gustav Sandberg

Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Mäklare Gustav Sandberg, Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
0704895905

Visningstider

  • 7
    dec
    Idag kl. 17:30–18:10
    Välkommen på visning i vårt visningshus på Fölungegränd 2 i Habo. Här berättar vi mer om kvarteret och bostäderna vi bygger. Bokad visning – anmäl dig till mäklare.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.