Nyproduktion

Kiselvägen 10b

Bråstorp, Motala kommun Se på karta

2 325 000 kr

Bostadstyp
Par-/kedje-/radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
111 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2023
Planerat tillträde
April 2023
Förening
HSB BRF Cyklisten i Motala
Om föreningen
Avgift
6 954 kr/mån
Pris/m²
20 946 kr/m²
Antal besök
451
Nyproduktion

Nyproducerat radhus med dubbla parkeringsplatser! På Kiselvägen 10 B i populära Bråstorp finns detta trevliga radhus i två plan. Här får du öppna ytor på entréplan med kök, matplats och vardagsrum och en lugnare övervåning med tre rejäla sovrum och ett extra allrum. Dubbla badrum! Här bor du lugnt och naturnära och får både en uteplats och en egen trädgård. Bostaden har en hög inredningsstandard och två parkeringsplatser tillhör bostaden varav en i carport. Förberett för installation av laddbox. Utvändigt finns även ett externt kallförråd. Här bor du underhållsfritt i en helt nybyggt HSB-bostad! INFLYTTNING APRIL 2023! Bostaden säljs med ett färdigt inredningspaket om 28 500 kr som tillkommer utöver bostadens pris. Kontakta mäklaren för mer information!

I HSB brf Cyklisten är det lätt att känna sig hemma! Här erbjuds ett fantastiskt hem i två plan om 111 kvm med en naturlig uppdelning mellan det sociala entréplanet och den lugna privata övervåningen.

Öppna ytor på entréplan där kök, matplats och vardagsrum bjuder på naturliga samlingsplatser. Köket är genomtänkt med praktisk förvaring och modern design. Här finner du exempelvis rostfri kyl och frys, helintegrerad diskmaskin, exklusiv rostfri Tube-fläkt och högkvalitativa vitvaror från Electrolux. Köksluckor i sandbeige kulör samt bänkskiva av typen Marfil Cream. Push-öppning på överskåp samt grepplist av typen Iris svart.

På ovanvåningen finns ett stort helkaklat badrum med klinker- och kakelplattor i brungrå kulör. God förvaring via spegelskåp och kommodskåp i vitt utförande. Badkar. Spotlight i tak samt handdukstork ingår som standard.

I anslutning till hallen på entréplan finns en stor helkaklad wc/dusch med samma val av brungrått kakel och klinker som badrummet på övre plan. Här finns tvättmaskin och torktumlare samtidigt som förvaring ges via svart kommodskåp och två vägghängda förvaringsskåp. Trendig dusch i mattsvart kulör med Linc Angel-duschväggar. Fin och exklusiv Anten-spegel med LED-ljuskant (rund 900).

Övervåningen utgör också bostadens mer privata del och innehåller tre rejäla sovrum i beigea kulörer och där ett sovrum har garderobsvägg med skjutdörrar. En fin detalj är ryggåstaket som ger en luftig känsla av rymd.

Här i populära och familjevänliga Bråstorp uppför HSB ett helt nytt bostadskvarter med 42 st välplanerade par/radhus. Kvarteret får ett rogivande och trevligt intryck då det byggs småskaligt och med variation.

Här bor du naturnära samtidigt som förskolor, skolor, affärer och kommunikationer finns inom räckhåll. Gatorna som är avsedda för de boende blir lugna och utan möjlighet för genomfartstrafik. Den barnvänliga miljön med gångavstånd till förskolor och skolor samt de goda kommunikationerna med buss ger boendet utmärkta förutsättningar för att få ihop livspusslet på bästa vis. Det finns även lekplats inom föreningens område som vetter mot baksidan av Kiselvägen 10B och omges av häck. På kort avstånd finns även ett stort utbud av mataffärer och shopping i Bråstorp handelsområde. Du når även Varamon och dess fina sandstrand på cykelavstånd.

Läs mer om bostaden
HSB ProjektPartner AB

Kontakt

Jenny Lindhagen

HSB ProjektPartner AB
Mäklare Jenny Lindhagen, HSB ProjektPartner AB
0735582580

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.