Nyproduktion

Kiselvägen 11a

Bråstorp, Motala kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Par-/kedje-/radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
111 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2023
Planerat tillträde
April 2023
Förening
HSB BRF Cyklisten i Motala
Om föreningen
Avgift
6 954 kr/mån
Pris/m²
22 477 kr/m²
Antal besök
516
Nyproduktion

Missa inte ett av få parhus med härlig hörntomt i populära Bråstorp! Välkommen till Kiselvägen 11 A! Här erbjuds ett parhus med noga utvald inredning och där du får öppna ytor på entréplan med kök och vardagsrum och en lugnare övervåning med tre rejäla sovrum och ett extra allrum. Dubbla badrum! Här bor du lugnt och naturnära och får både en uteplats och en egen trädgård. Bostaden har en hög inredningsstandard och två parkeringsplatser tillhör bostaden varav en i carport. Förberett för installation av laddbox. Utvändigt finns även ett externt kallförråd. Här bor du underhållsfritt i en helt nybyggt HSB-bostad! INFLYTTNING APRIL 2023! Bostaden säljs med ett färdigt inredningspaket om 82 500 kr som tillkommer utöver bostadens pris. Missa inte den här!

I HSB brf Cyklisten är det lätt att känna sig hemma! Här erbjuds ett fantastiskt hem i två plan om 111 kvm med en naturlig uppdelning mellan det sociala entréplanet och den lugna privata övervåningen.

Öppna ytor på entréplan där kök, matplats och vardagsrum bjuder på naturliga samlingsplatser. Köket är genomtänkt med praktisk förvaring och modern design. Här finner du exempelvis rostfri kyl och frys, helintegrerad diskmaskin, svart/rostfri inbyggnadsugn, svart/rostfri inbyggnadsmikro och kompaktugn och högkvalitativa vitvaror från Electrolux. Köket har en klassiskt vita köksluckor och till finns den exklusiva stenbänkskivan Frosty Carrina. Stänkskyddet är snyggt matchat med samma typ. Dimmerfunktion på belysningen i vardagsrummet.

På ovanvåningen finns ett stort helkaklat badrum med vitt matt kakel på väggarna och antracit grått klinkergolv. God förvaring via spegelskåp och kommodskåp i vit kulör. Badkar. Spotlights i tak och handdukstork ingår.

I anslutning till hallen på entréplan finns en stor helkaklad wc/dusch med samma val av kakel och klinker som badrummet på övre plan. Här finns även tvättmaskin och torktumlare samtidigt som förvaring ges via spegelskåp, kommod och två väggskåp. Trendig dusch i blankpolerad krom och Linc Angel-duschväggar.

Övervåningen utgör också bostadens mer privata del och innehåller tre rejäla sovrum och där ett får god förvaring via snygga spegelskjutdörrar. En fin detalj är ryggåstaket som ger en luftig känsla av rymd.

Här i populära och familjevänliga Bråstorp uppför HSB ett helt nytt bostadskvarter med 42 st välplanerade par/radhus. Kvarteret får ett rogivande och trevligt intryck då det byggs småskaligt och med variation.

Här bor du naturnära samtidigt som förskolor, skolor, affärer och kommunikationer finns inom räckhåll. Gatorna som är avsedda för de boende blir lugna och utan möjlighet för genomfartstrafik. Den barnvänliga miljön med gångavstånd till förskolor och skolor samt de goda kommunikationerna med buss ger boendet utmärkta förutsättningar för att få ihop livspusslet på bästa vis. Det finns även lekplats inom föreningens område, belägen precis på andra sidan lokalgatan från Kiselvägen 11A. På kort avstånd finns även ett stort utbud av mataffärer och shopping i Bråstorp handelsområde. Du når även Varamon och dess fina sandstrand på cykelavstånd.

Läs mer om bostaden
HSB ProjektPartner AB

Kontakt

Jenny Lindhagen

HSB ProjektPartner AB
Mäklare Jenny Lindhagen, HSB ProjektPartner AB
0735582580

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.