Nyproduktion

Kiselvägen 13b

Bråstorp, Motala kommun Se på karta

2 265 000 kr

Bostadstyp
Par-/kedje-/radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
111 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2023
Planerat tillträde
Inflyttningsklar
Förening
HSB BRF Cyklisten i Motala
Om föreningen
Avgift
6 954 kr/mån
Pris/m²
20 405 kr/m²
Antal besök
407
Nyproduktion

Varmt välkommen till ett nyproducerat radhus i populära Bråstorp! På Kiselvägen 13 B erbjuds öppna ytor på entréplan med kök, matplats och vardagsrum och en lugnare övervåning med tre rejäla sovrum och ett extra allrum. Dubbla badrum! Här bor du lugnt och naturnära och får både en uteplats och en egen trädgård. Bostaden har en hög inredningsstandard och två parkeringsplatser tillhör bostaden med en i carport där det är förberett för installation av laddbox. Här bor du underhållsfritt i en helt nybyggd HSB-bostad. INFLYTTNING FEBRUARI 2023! Bostaden säljs med ett färdigt inredningspaket om 22 700 kr som tillkommer utöver bostadens pris. Missa inte det här!

I HSB brf Cyklisten är det lätt att känna sig hemma! Här erbjuds ett fantastiskt hem i två plan om 111 kvm. Här får du en naturlig uppdelning mellan det sociala entréplanet och den lugna privata övervåningen.

Här ges öppna ytor på entréplan där kök, matplats och vardagsrum bjuder på naturliga samlingsplatser. Köket är genomtänkt med praktisk förvaring och modern design. Här finner du exempelvis rostfri kyl och frys, helintegrerad diskmaskin och högkvalitativa vitvaror från Electrolux. Sandbeiga köksluckor och kromade knoppar.

På ovanvåningen finns ett stort helkaklat badrum med påkostade klinker- och kakelplattor i brungrå kulör. God förvaring via spegelskåp och kommod (med tillhörande eluttag). Badkar.

I anslutning till hallen finns en stor helkaklad wc/dusch med påkostat Terassoklinker i grå kulör samt vitt kakel i liggande halvstenssättning. Här finns tvättmaskin och torktumlare samtidigt som förvaring ges via spegelskåp, kommod och två väggskåp. Trendig dusch i mattsvart kulör. Komfortgolvvärme.

Övervåningen utgör bostadens mer privata del och innehåller tre rejäla sovrum. En fin detalj är ryggåstaket som ger en luftig känsla av rymd.
Här i populära och familjevänliga Bråstorp uppför HSB ett helt nytt bostadskvarter med välplanerade radhus. Kvarteret får ett rogivande och trevligt intryck då det byggs småskaligt och med variation. Här bor du naturnära samtidigt som det finns närhet till förskolor, skolor, affärer och kommunikationer. Utvändigt finns även ett externt kallförråd.

HSB brf Cyklisten byggs med högt ställda krav för att er familj ska få en sund, hälsosam boendemiljö med hållbara material. Vi bygger hus som presterar bättre än vad lagen kräver och möjliggör för vardagsanpassad smidig källsortering. Vi använder vattenburen golvvärme i entréplan, LED-spotlights med dimmer i kök, förbereder för laddstolpe av elbilar och mycket mer. Ert nya boende ska ge er bra förutsättningar att leva ett modernt och hållbart liv år efter år.

Läs mer om bostaden
HSB ProjektPartner AB

Kontakt

Jenny Lindhagen

HSB ProjektPartner AB
Mäklare Jenny Lindhagen, HSB ProjektPartner AB
0735582580

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.