Svartviksslingan 80B

Bromma - Minneberg, Stockholm Se på karta

9 500 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Par-/kedje-/radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
153 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1992
Förening
HSB BRF Storspoven nr 673 i Stockholm
Om föreningen
Avgift
5 946 kr/mån
Driftkostnad
16 800 kr/år
Pris/m²
62 092 kr/m²
Antal besök
7 282
Dagar på Hemnet
13

SYNNERLIGEN EFTERSÖKT RADHUS BELÄGET I EN GRÖN OAS PRECIS INVID MÄLAREN ENDAST EN BRO BORT FRÅN CITY - "BULLERBY-KÄNSLA" NÄR DEN ÄR SOM BÄST!

Dem är inte många - de kära radhusen som ligger där lite undangömt och så tryggt i sin egna vackra parkmiljö - så passa på att nu ta chansen att förvärva områdets i särklass mest eftersökta boende!

Svartviksslingan 80B – Här är en adress med Bullerby-känsla med mycket spring i benen där det finns plats för nya berättelser, skrubbsår, fotboll och säkert ett och annat hyss. Även gårdsfester, grillkvällar och barnkalas om man vill? Barndomsminnen växer fram och i området finns det flera förskolor och omtyckta Alviksskolan, årskurs F-9, ligger bara 900m bort. Sannolikheten att grannbarnen blir klasskompisar framöver är nog ganska stor. Annars kan barnen samlas på föreningens stora gräsyta för fotbollsmatch eller andra aktiviteter. För de badsugna nås Mälarens glittrande vatten 300m bort med både sandstrand och badbryggor.
Vidare erbjuds 5-6rum i tre plan med 4st sovrum på mittersta plan med badrum, häftigt vindsplan med magisk utsikt ner över området och en del sjöutsikt. Entréplan erbjuder ett välplanerat kök med matplats, rymligt vardagsrum, ytterligare ett fullstort badrum samt tvättstuga.

Oerhört stabil och välskött förening med låga avgifter och lika låga lån.

Sammanfattningsvis en bostad för dig som vill ha villa-känslan men slippa allt eget underhåll som ett husboende faktiskt kräver!

Vi syns på visningarna! Bästa hälsningar, Gustav

Läs mer hos mäklaren
BOSTHLM Fastighetsmäklare AB