Enhörningsgränd 35

Bromma - Stora Mossen, Stockholm Se på karta

10 675 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
156 m²
Byggår
2003
Förening
BRF Stora Mossen 4, villor
Om föreningen
Avgift
6 872 kr/mån
Driftkostnad
12 500 kr/år
Pris/m²
68 429 kr/m²
Antal besök
5 180
Dagar på Hemnet
4

Varmt välkomna till detta barnvänliga, ljusa och funkisinspirerade parhus i tre plan med härliga ljusinsläpp från stora fönsterpartier och med en sydvästvänd tomt. Huset är beläget på lugn och skyddad gata intill en liten park, nära Stora Mossens IP, flertalet skolor och förskolor. Det är promenadavstånd till såväl Mälaren med bad och promenadstråk, livsmedelsaffär, 12:ans spårvagn, buss som t-bana. Positivt är också att det är cykelavstånd till Stockholm City. Läget är således ypperligt.

Planlösningen är modern och genomtänkt med långa siktlinjer och erbjuder härliga sociala ytor med mycket ljus och rymd, stort kök, 3-5 sovrum, förvaring samt två helkaklade badrum med golvvärme. Ett boende att bara flytta in i och njuta!

Entréplanet erbjuder generöst vardagsrum om 30 m² med helglasad vägg mot trädgården. De stora panoramafönstren suddar ut gränsen mellan inne och ute och från vardagsrummet nås den stensatta terrassen och vackert anlagda trädgården med optimalt sydvästläge via helglasad verandadörr. I vardagsrummet finns även ett högt sittande fönster.

Vidare finns det ett stilfullt kök med vita luckor och bänkskivor i mörkoljat trä, separat kyl och frys, ångugn, varmluftsugn samt vinkyl. Samtliga vitvaror är i borstat stål. Även köket har fina ljusinsläpp via stort fönster samt fönster i vägg mot entréhall.

Planet erbjuder även entré med massiv ekdörr med kodlås, klinkergolv med elvärme samt gott om plats för ytterkläder i garderob. I trapphallen flödar ljuset in via ca 5 meter höga fönster som går från golv till tak ända upp till övre planet. Slutligen finns det ett helkaklat duschrum på entréplanet med praktisk förvaring bakom skjutdörrar och klinkergolv med värme. Badrummet har mosaik på väggarna och handukstork.

Övre plan har en stor hall om 12 m² som rymmer både soffa och Tv-möbel alternativt arbetsbord. Det finns också tre sovrum på planet i varierande storlekar. Sovrum 1 är 13 m² och har garderob med skjutdörrar, sovrum 2 är också 13 m² och har en intilliggande klädkammare med hyllor och slutligen sovrum tre är 8 m².

Även övre planet erbjuder helkaklat duschrum med förvaring, tvättpelare från Miele, wc samt handfat. Badrummet har mosaik på väggarna samt högt sittande fönster med vy över området.

Det inredda vindsplanet erbjuder mindre hall med ingång till förvaring i kattvind via lucka. Från hallen nås stort allrum/arbetsrum med ett stort fönster och ett takfönster, garderob med skjutdörrar samt ingång till förvaring i kattvind via lucka. Rummet är delbart och kan enkelt göras om till två rum genom att sätta upp en vägg och göra en entré till rummet, se alternativ planlösning. Vindsrummet har en golvyta om ca 46 m² inklusive garderoben men exklusive förvaringen i kattvinden.

Det är genomgående ekgolv, vitmålade väggar och fönsterbänkar i sten på samtliga plan i huset.

TRÄDGÅRDEN
I anslutning till bostaden ligger den nyanlagda trädgården. I den stora rabatten finns bl.a en pelaravenbok och en pärlrönn, vipphortensior och skuggröna. I rabatten vid stenläggningen nära huset finns bl.a lavendel. Av frukt och bär finns två små äppelträd, krusbär och svarta vinbär, kring trädgårdsboden, hallon och björnbär och runt sittplatsen i sydöstra hörnet, månadssmultron och rabarber.

Allt är nyplanterat. Häckarna som fint omsluter trädgården är äldre och uppvuxna, och består av häckhagtorn och liguster. Häcken utmed planket är avenbok och den framför huset, måbär.

OMRÅDET
Stora Mossen är ett mycket

Läs mer hos mäklaren

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 29
  nov
  Sön 29 nov kl. 13:00–14:30
  Ring eller mala för anmälan
 • 30
  nov
  Mån 30 nov kl. 11:30–13:00
  Ring eller maila för anmälan
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.