Fantastiskt parhus i Las Colinas!

Campoamor / Torrevieja, Spanien

549 000 euro
RadhusRadhus

Nu har ni möjligheten att förvärva ett fantastiskt parhus i den kända golfresorten las Colinas, med en av Spaniens bästa golfbana! Omgivningen är vacker med sina vita bunkrar och grönböljande fareways. En oas endast några kilometer inåt landet från de berömda stränderna i Orihuela Costa och den livliga staden Torrevieja.
Detta parhus ligger i en gated community på en liten höjd vilket ger den ett fantastiskt läge med underbar utsikt över området och även en glimt av Medelhavet i fjärran.
Huset har byggts med högsta standard och har en ren, modern finish med en infinity pool på framsidan som är skön att svalka sig i när solen värmer som mest.
15 minuters bilresa tar dig till kustens vita sandstränder med sina exklusiva lounge-barer och fina restauranger eller/och köpcentret La Zenia Boulevard med ett fantastiskt utbud av butiker. Vill du hellre vara kvar i området så finns Las Colinas boutique supermarket och dess klubbhus som rymmer två fantastiska restauranger. Om du vill veta mer om denna exceptionella egendom kontakta oss på Fastighetsbyrån.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Par/Rad/Kedjehus
Boarea
112 m²
Tomtarea
800 m² tomt
Antal rum
5 rum
Byggår
2017
Fastighetsbyrån Torrevieja

Statistik

121
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 214 dagar sedan, den 21 juli 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips