Sturevägen 10A

Centralt, Karlskoga kommun Se på karta

2 195 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
140 m²
Tomtarea
341 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2009
Driftkostnad
51 914 kr/år

I detta parhus välkomnas du av en stor och öppen hall direkt mot vardagsrummet där du direkt efter klädavhängning når de sociala ytorna i bostaden. Vardagsrummet som ger fina utrymmen för både matgrupp och soffgrupp är sedan öppet med köket som är nyrenoverat med IKEA-kök och önskar du ha ett matbord i köket finns det även plats för det. Vidare på entréplan finner du ett nyrenoverat duschrum med moderna och fräscha våtrumsmattor på golv och på vägg och sedan även en nyrenoverad tvättstuga som är fullutrustat med det man behöver. På entréplan når du uteplatsen via vardagsrummet samt även en utgång som man kan använda lite som en groventré i tvättstugan.
På övre plan finner du familjens våning med fyra sovrum där tre av dem kan du ha en större säng samt ett nyrenoverat badrum där du även har moderna och fräscha våtrumsmattor på golv och vägg.

Sturevägen 10A är belägen i området Bregården där avfarten till gatan är via Hertig Carls Allé in till bostaden. Med en kort promenad når du allt vad det centrala läget har att erbjuda med både Karlskoga centrum samt strandpromenaden vid Näset.

Varmt välkommen till Sturevägen 10A där många av de mer kostsamma renoveringarna precis är utförda och där du bara kan flytta in om så önskas!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga

Kontakta mäklaren

Andreas Persson

Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Mäklare Andreas Persson, Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
+46709219762