Nyproduktion

Längbrogatan

Centralt Norr, Örebro Se på karta

2 850 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
111 m²
Byggår
2019
Förening
BRF Mjölkkannan
Om föreningen
Avgift
4 940 kr/mån
Pris/m²
25 676 kr/m²
Nyproduktion

Brf Mjölkpallen består av 13 bostäder om 111 kvm i radhusform. Den vackra och moderna fasaden reser sig över området. Husen är ritade av Reierstam Arkitektur. Projektet är redan i gång och beräknas vara klart under första kvartalet 2020!

Radhusen byggs i en etablerad stadsdel vilket betyder att barnomsorg, skolor, service och handel finns på bekvämt avstånd. Attraktivt område vid fina Mejeritorget. En mysig del av stan och cykelavstånd till allt Örebro har att erbjuda.

På framsidan finns en plattbelagd yta av betongsten. Varje bostad har en egen trädgård på baksidan med skärmvägg mellan bostäderna som ger en ombonad och privat känsla. Till varje bostad hör en egen parkeringsplats och ett förråd.

Varje radhus har en planlösning som är utformad med trevliga samvaroytor på bottenvåningen. Köket är välplanerat med separat matplats vid fönsterparti. Från vardagsrummet nås uteplats och lättskött trädgård. På bottenvåningen finns ett badrum med tvättavdelning.

Övervåningen har en flexibilitet i antal sovrum så ni kan få ett hem som passar just din familj! Det finns tre bra sovrum samt ett allrum, men även allrummet kan ju bli ett sovrum! Från det ena sovrummet är det utgång till takterrass – vardagslyx där ni kan njuta av morgonsolen. Övervåningen har också ett helkaklat badrum.
Genomgående hög kvalitet på inredning och material.

Anmäl intresse genom att maila till [email protected] eller [email protected]

Prel inflytt: Hus 1-7 ca 1:a februari 2020, Hus 8-13 ca 1:a mars 2020.

Obs! Bilderna är visualiseringar och kan avvika från slutresultatet. Bilderna kan även innehålla en del tillval.

Läs mer om bostaden
Bjurfors Örebro