Kommande

Tångrevsvägen 5D

Centrum, Halmstads kommun Se på karta

3 975 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
105,5 m²
Biarea
15 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Våning
1 av 1, hiss finns ej
Byggår
1963
Förening
HSB BRF Västergårdar i Halmstad
Om föreningen
Avgift
4 987 kr/mån
Driftkostnad
5 856 kr/år
Pris/m²
37 678 kr/m²
Kommande

Med sitt fantastiska läge ca 200 m till hav och natur finns Tångrevsvägen 5D, ett bekymmersfritt och lättskött radhus i bostadsrättsform. Detta hus erbjuder äkta villakänsla och är i ypperligt skick tack vare att nuvarande ägare har genomfört stora renoveringar under sin ägandetid. Tack vare sin flexibla planlösning passar huset både den mindre som större familjen, och nyttjas idag med stora sällskapsytor och tre sovrum. I bästa solläge finns dessutom ca 65 m2 trädäck till lek och umgänge.

Förutom husets ypperliga skick bor du även tryggt i stabil HSB-förening med välskött ekonomi och många stora underhåll bakom sig. Tack vare det bor du till en låg månadskostnad då avgiften endast är 4987 kr/mån där värme, vatten, TV (grundutbud), internet (fiber, 250/250mbits), bostadsrättstillägg, garage samt parkering INGÅR.

Bättre läge är svårt att hitta och området är familjärt. Förutom att kunna starta och avsluta dagen med ett dopp i havet, finns natur och grönska. För den aktive finns härliga Prins Bertils stig på lika kort avstånd. För barnfamiljen finns även lekplatser, simstadion Brottet och matbutiker i det direkta närområdet. För ett större utbud finns Flygstaden och city för puls inom loppet av några minuter, förslagsvis bäst med cykel. Sist men inte minst, med bostadsrätt slipper du dyra kostnader för skatt på lagfart och pantbrev, samt ansvar för yttre underhåll - perfekt för att lägga tid, energi och pengar på något annat.
Varmt välkommen på din personliga visningstid.

Läs mer hos mäklaren
MOHV Halmstad

Kontakta mäklaren

Marcus Hilbertsson

MOHV Halmstad
Mäklare Marcus Hilbertsson, MOHV Halmstad
0703-350567

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.