Skeppsvägen 19

Danderyds kommun Se på karta

12 500 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
114 m²
Biarea
55 m²
Tomtarea
337 m²
Byggår
1940
Driftkostnad
57 659 kr/år

Nyrenoverat radhus beläget på en mycket lugn gata som mestadels trafikeras av de boendes på Skeppsvägen, hundägare och barnvagnsrullare. Radhuset är i mycket gott skick och totalrenoverades så sent som 2021 av nuvarande ägare. Läs gärna listan över renoveringar. Charmiga originaldetaljer från byggåret 1940 finns kvar, så som vacker trappa och en fin fungerande öppen spis och fiskbensparkett . Huset har trevliga sociala utrymmen på entréplan. Tre sovrum på övre plan- och ett på källarplanet, fina badrum både på entréplan- och övervåning samt på källarplanet. I källaren finns bl.a. en riktigt fin lägenhet med pentry och rikligt med ljusinsläpp, perfekt som generationsboende eller för uthyrning. Tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt generösa utrymmen för förvaring. Egen parkeringsplats på tomten för två bilar framför huset.
Sist men inte minst en solig och lättskött trädgård med nylagd gräsmatta som vetter mot allmänning som vetter mot vattnet i Stocksundet där barnen kan leka ostört samt en generös altan för middagar och morgonkaffet. Allmänningen kommer ej bebyggas. Ytskikten och golv är i toppskick det är bara att flytta in!

Huset är förbesiktigat och säljaren kommer att teckna en s k Dolda fel-försäkring. Tillträde enligt överenskommelse.

Inverness består av en trevlig blandning av villor och flerfamiljshus. Närhet till Edsviken där Stocksunds Båtklubb har sina platser vid Skeppsvägens slut lite längre ned på gatan. Strandpromenaden vid Edsviken erbjuder en fantastisk natur längst vattnet. Här finns också många bra badplatser och vintertid är isen flitigt nyttjad av skridskoåkare och pimplare. En liten bit bort längs vattnet ligger Hamnkrogen, en mycket populär sommarrestaurang. En promenad längs vattnet och i skogen leder till Stockholms golfklubb och deras Bistro Kevinge by Peppes.

Torget i Inverness har två restauranger som har öppet både för lunch och middag (en pizza och en indisk) Här finns en mycket bra blomsterateljé, Floristateljen. Populära Lidl-butiken finns invid rondellen ca 3 minuter bort.

Härifrån är det bra kommunikationer med bussar, T-bana och Roslagsbana - Stockholm City är bara 20 minuter bort. Kort avstånd till Mörby Centrum. Där finns en bra blandning av fina inredning - klädbutiker, läkare, tandläkare, Friskis o Svettis och andra hälsoinriktade verksamheter. Flertalet restauranger, torghandel m.m. Ungefär lika nära är det till Stocksunds torg med restauranger, ICA-handlare, bibliotek m.m.

Skolor i närområdet
Stocksundsskolan med förskoleklass, årskurs 1-6.
Mörbyskolan Friberga, VRS samskola årskurs 7-9.
Danderyds Gymnadium och VIktor Rydbergsgymnasium

Läs mer hos mäklaren
Magnusson Mäkleri AB

Kontakta mäklaren

Annica Appelö

Magnusson Mäkleri AB
Mäklare Annica Appelö, Magnusson Mäkleri AB
0768014060