Danderydsvägen 16N

Djursholm, Danderyds kommun Se på karta

11 000 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
107 m²
Biarea
35 m²
Tomtarea
166 m²
Byggår
1967
Driftkostnad
48 804 kr/år

Totalrenoverat och påkostat radhus beläget på omåttligt populär adress. Radhuset har genomgående ljusa ytskikt och fina materialval med en finish som bara riktigt duktiga hantverkare åstadkommer samt utbytt el i hela fastigheten.

Entréplan med ett generöst vardagsrum och med stora fönsterpartier vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Utgång till en solig altan i bästa solläge. Ett otroligt snyggt och modernt kök med fina materialval och öppen spis samt en tvättstuga med dusch. På detta plan finns även en gäst-wc och alldeles ypperlig förvaring.

På övre plan finner vi tre riktigt bra sovrum med bra förvaring. Nyrenoverat badrum med bastu, badkar och dusch. Denna fastighet är besiktigad och säljaren avser teckna en s k Dolda fel-försäkring.

Garageplats med laddstolpe. Fiber finns via Telia. Bra förrådsutrymme i anslutning till altanen.

Närservicen i Djursholm är ypperlig. Restaurangerna har kök med höga ambitioner och bra service. Morgonpigga Gateau för morgonkaffet och nybakade frallor på helgen är uppskattat av många Djursholmsbor. Kiosk med postombud och apotek, blomsterbutik och frisörer samt annan service finns, listan kan göras lång. För de som uppskattar en aktiv fritid erbjuder Djursholm ett rikt utbud av aktiviteter. Inom en radie av några kilometer finns golfbana, tennishall, gym, och idrottsplats samt ridskola och segelskola. Altorpsskogen erbjuder motionsspår i varierande längd och utegym. Vintertid åker man skidor på fina spår på golfbanan och på andra sidan finns Eddabacken som är upplyst kvällstid. Det finns två insjöar i Djursholm, Ekebysjön och Ösbysjön. Invid Ekebysjön finns ett trevligt promenadstråk och ett rikt fågelliv. Invid Ösbysjön finns två badplatser, en badstrand perfekt för barnfamijler samt det s.k dambadet med bryggor ombyteshytt. För den som föredrar bad i havet erbjuder finns bryggor i Djursholms hamn, sandstrand och klippbad finns i Germaniaviken. Ekudden erbjuder också klippbad med kvällssol.

1997

Läs mer hos mäklaren
Magnusson Mäkleri AB

Kontakta mäklaren

Annica Appelö

Magnusson Mäkleri AB
Mäklare Annica Appelö, Magnusson Mäkleri AB
0768014060