Rudsjövägen 87

Duvnäs Utskog, Nacka Se på karta

6 300 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
100 m²
Biarea
50 m²
Tomtarea
233 m²
Byggår
1969
Driftkostnad
50 240 kr/år

Välkommen till ett renoverat och välplanerat radhus om totalt ca 150 kvm med låga driftskostnader. Radhuset har friköpt tomt och är beläget i populära och barnvänliga Duvnäs Utskog vid vackra Skuru i Nacka. Husets totala ytor uppgår till ca 150 kvm fördelade på husets tre våningsplan. På husets entréplan finns luftiga sociala ytor med kök matplats och vardagsrum i en delvis öppen planlösning samt med en gästtoalett intill entréhallen. En trappa upp finns tre rymliga sovrum samt ett stort kaklat badrum med badkar. Här finns även en klädkammare. På radhusets nedre plan finns ett stort allrum inrett som sovrum och arbetsrum. Här finns även ett mycket rymligt förråd och en tvättstuga med dusch.

Från bostaden erbjuds två härliga trädäckade uteplatser med sol från tidig morgon till sen eftermiddag. På entrésidan finns en trädäckad uteplats i sydöstläge med utsikt ut över radhusområdet och grönska. På baksidan finns en härlig altan intill fin bergsnatur med ett mysigt och privat läge. Vidare finns ett garage med carport intill vid radhusets entrésida.

En kort promenad bort från radhusområdet finns fina solklippor med en underbar utsikt in mot city och ut över Saltsjöns glimrande vatten. Bästa pulkabacken finns även nära. Här bor familjen i ett lugnt läge nära hav och båtliv. Nyckelvikens vackra naturreservat med skog, ängar, utomhusgym och en 4H-gård med djur nås inom en kortare promenad. Vid Nyckelviken kan man bland annat rida på Shetlands ponnys, grilla och köpa nyvärpta ägg. Här i Duvnäs Utskog är boendet för familjen mycket bekvämt och barnen har mycket nära till både områdets förskola och populära skola. Utskogens förskola invigdes hösten 2017 och nås inom endast ca 3 minuters promenad från bostaden. Duvnäs Utskog har goda bussförbindelser till såväl Slussen som lokalt i Nacka. Här erbjuds livskvalitet för hela familjen!

- Exteriörbilder kompletteras med den 26/1 -

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Nacka

Kontakta mäklaren

Maria Norén Rylander

Bjurfors Nacka
Mäklare Maria Norén Rylander, Bjurfors Nacka
070-782 00 91