Sångarevägen 17

Edsbacka, Sollentuna kommun Se på karta

6 800 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
126 m²
Biarea
51 m²
Tomtarea
236 m²
Byggår
1963
Driftkostnad
34 503 kr/år
Antal besök
7 376
Dagar på Hemnet
16

Uppskattar du karaktär och tidstypiska detaljer som harmonierar med ny modern inredning och färgsättning?
Vill du bo i ett barnvänligt område utan genomfartstrafik och fantastiska utemöjligheter för barnen?
Vill du ha din egen trädgård modell mindre, men så pass stor att du får plats för både pallkragar till din egen köksträdgård, plaskpoolen till småkottarna och Sveriges mest aktiva barnvakt Studsmattan?
Har du ruttnat på att leta parkering, betala onödiga böter för att du missade att det var städdag igen och drömmer om att parkera bilen precis utanför dörren och slippa släpa matkassar, jobbväskan och trötta barn uppför 3 trappor utan hiss eller genom mörka garage och upptagna eller ej fungerande hissar?
Är det dags för barnen att få egna rum eller känns det kanske som att ett hemmakontor eller tonårshangout (på en egen våning med egen ingång) kommer vara det som gör att Familjen AB ska kunna rulla vidare sin verksamhet utan en massa grus i maskineriet?

Något av ovan som checkar dina boxar? Strålande - här är huset du söker!

I detta 60-talsradhus om totalt 126+51 kvm blandas modern inredning och utrustning med många charmiga originaldetaljer såsom exempelvis ytterdörren i teak, trappräcken i ek, fönsterbänkar i marmor samt fiskbensparkett på övervåningen. Hustypen ger lite känslan av engelska radhus med sina tegelfasader och välplanerade trädgårdar i det mindre formatet. Huset har bland annat fyra sovrum, garage, fiber, ett nytt tak och ett nytt kök och ligger med ett attraktivt gavelläge i ett mysigt område med en lekplats bokstavligen ett stenkast från tomten - allt nära både rekreation och bad vid Edsviken samtidigt som du har Sollentuna Centrum omkring 1 km bort. Kan det bli bättre?

Utomhus
Framsidan har sol från lunch till ca 19–20 under sommaren och hit dukar du ut måltiderna så ofta det bara går. Grillen är givetvis placerad här eftersom du har nära in till köket. En markis har installerats över uteplatsen om man behöver skugga heta sommardagar och häcken längs hela gavelsidan ger ett riktigt bra insynsskydd.

Lättskött men prunkande trädgård planerad för att blomma från tidig vår (tulpaner, narcissus och snödroppar) till sen höst (klematis, höstanemon). I trädgården finner ni bland annat syrenbuskar, en stor rosa trädgårdshortensia och en rabatt med vita rosor, alunrot och stäppsalvia. Googla, det gjorde jag. :-)

Baksidan har sol från morgon till lunch, plats för studsmatta eller trädgårdsmöbler och här har du näst intill direktaccess till områdets populära och väl underhållna lekplats.

Inomhus
När det gäller den invändiga dispositionen kan det vara kul att börja i mitten där själva huvudentrén finns. Precis utanför huset finns gatuparkering, vilket är guld om du vill kunna packa ur storhandlingen direkt in till köket - ish (en liten bit får du gå). Alla andra dagar kommer du parkera i garaget (eller utanför om det är fullt - inte helt ovanligt) och komma in nerifrån så att säga, men inte idag, nej idag tar vi fin-ingången på framsidan.
Väl inne i hallen finns avhängning av varsin jacka/skor till höger och inbyggda garderober i den inre hallen för resten av familjens ytterkläder och skor. Totalrenoverat kök från Marbodal med materialval som ligger helt rätt i tiden, bra färg, kvartskomposit, bra bänkyta, massa skåp osv. Matplats invid fönster mot framsidan för 4-6 personer. Tre sovrum, badrum (behöver renoveras förr och inte senare) samt separat wc - klart. Up we go!

Övre plan - familjens sällska

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna

Kontakta mäklaren

Sara Wistrand

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna
Mäklare Sara Wistrand, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna
0733-16 77 00