Nyproduktion

Morgonvägen 2 G

Edsgatan Park, Karlstads kommun Se på karta

3 800 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
132 m²
Byggår
2021
Förening
BRF Edsgatans Park
Om föreningen
Avgift
5 564 kr/mån
Pris/m²
28 788 kr/m²
Nyproduktion

Strax intill sjön Alstern har vi nöjet att presentera vackra och natursköna Edsgatan Park.

På området kommer 15 st bostadsrättsradhus att upprättas i en anrik och attraktiv parkmiljö.
Bostadsrättsradhusen är fördelade i två gårdsmiljöer där ni finner tre radhus i varje huskropp. I området finns stora naturvärden i form av ädelträd och kulturhistoriska stengärdsgårdar som kommer att bibehålla områdets härliga omgivning och på ett fint sätt smälta in tillsammans med de nya bostäderna. Arkitekten har lagt stor omsorg på bostädernas utformning och radhusen förstärker områdets historiska koppling genom sin gårdsbildningar och gestaltning.

Radhusen har en boarea på 132 kvm fördelat över två plan. Planlösningen blir tilltalande där ni i entréplan finner fina, sociala ytor , sovrum och badrum. Övre plan består av två sovrum varav ett med extra loft som inte är inräknad i boarean, badrum, klädkammare samt allrum. Bostäderna får även extra karaktärsfulla drag tack vare den öppna planlösningen med kontakt mellan våningsplanen i vardagsrum och allrum på övre plan. Bostäderna får i sitt grundutförande kvalitativa och tilltalande materialval. För de som önskar sätta extra prägel på just sin bostad finns möjlighet att göra spännande tillval.

För de som flyttar in i Edsgatan Park erbjuds inte bara en bostad av hög kvalité. Utemiljön är blir naturskön med gårdar med grus,
gärdsgårdar, rödmålade plank och ängsytor med fruktträd och bärbuskar har sitt ursprung i den befintliga gårdsmiljön och ger utrymme för lek, trivsel och odling.
Privata utemiljöer och gemensamma utrymmen avgränsas genom plank som skapar trivsamma, intima uteplatser i nära anknytning till egna köket men även till omkringliggande ytor.

Samtliga bostäder kommer ha parkeringsplatser då föreningen har 30 st P-platser inom föreningens fastighet, varav 15 i carport med laddstolpe.
Samtliga platser upplåts med bostadsrätt. El till laddstolpe förses med undermätare.

Cykelförvaring och sophantering finns på gården. Inom gårdsytan finns parkering med laddningsstolpe och möjlig plats i carport, vars uttryck hänger samman med övrig gestaltning. Carportens placering medger överblick och avgränsar samtidigt gårdsytan från det befintliga mangårdshuset.

Säljstart sker under vår 2021. Inflyttning beräknad under Q1 2023.

Insats: 3 700 000 - 4 300 000 kr

Månadsavgift: 5 564 kr exkl. driftskostnader.

Vid tecknande av förhandsavtal erläggs en bokningsavgift på 150 000kr.

Säljinformation samt materialval i bostäderna specificeras i bilaga som heter Brf Edsgatans park - säljmaterial, som ni finner under fliken dokument i annonsen.

Projektet uppförs av Prepart Projekt AB och Karlstad Byggtjänst.

Kopiera nedanstående länk för att komma till bostadsväljaren:
https://view.wec360.com/prepart/brf-edsgatan-park

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad

Kontakt

Andreas Olsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
Mäklare Andreas Olsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
076-6697089