Fredrikstrandsvägen 58A

Ekerö Brygga, Ekerö Karta & restider

5 295 000 kr
RadhusRadhus Nyproduktion 

NU STÅR VÅR VISNINGSBOSTAD KLAR, VÄLKOMMEN IN PÅ VISNING!

Här får hela familjen plats. Detta radhus byggs i två plan med en boyta om 135 kvadratmeter fördelade på fem rum och kök. Här finns två härliga altaner, en om ca 38 kvm i två etager med utgång från vardagsrummet och med vy ned mot Mälaren samt en altan om ca 28 kvm vid husets entrésida. Ytterligare finns här även 2 st separata trädgårdsförråd. Flytta in och njut från första stund, altaner och förråd är färdigställda och klara!

Huset i Brygga byggs i trä, med varma naturnära färger som fint knyter an till den omkringliggande miljön. Här släpper vi in ljuset och naturen hela vägen in. Du känner naturens andetag i allt från de stora fönsterpartierna som vetter ut mot vattnet, till de vitlaserade golven, köksbänken i polerad komposit sten och klinkerplattor som inspirerats av jura kalksten i badrummen.

Med tvåplanshus får familjen en naturlig uppdelning av det sociala och det lugna. Planlösningarna är flexibla och omsorgsfullt planerade för att maximera ljusinsläppet och främja möblerbarheten.

Det finns ett badrum på varje våning och smart förvaring av tvättmaskin och torktumlare i badrummet på nedre plan. Radhuset har en asfalterad parkering med plats för 2 bilar utanför dörren. Enkelt att bära in sovande barn och tunga matkassar.

Utöver detta har radhuset två trädäckade och härliga uteplatser och här kan du spendera tiden med en kopp kaffe i solstolen medan barnen leker på den generösa terrassen. Utemöblerna förvarar du enkelt i förrådet vid uteplatsen.

Bostadsområdet om totalt 44 st bostäder kommer uppföras av Järntorget och bestå av tre områden med tre till fem hus, med en gemensam grönyta. Här kan barnen leka tryggt utan genomfartstrafik. En besöksparkering finns placerad i området samt miljöstation.

Redan den berömde arkitekten Ralph Erskine såg kvaliteterna i Ekerö och byggde inspirerande bostäder vid Tappström 1990. Vi fortsätter samhällsbygget i hans anda. 10 minuter hemifrån finns matbutiker, bibliotek, apotek, gym, frisör, bank, förskolor, skolor.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Par-/kedje-/radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
135 m²
Antal rum
5 rum
Avgift/månad
5 490 kr/mån
Driftkostnad
24 600 kr/år
Byggår
2019
Räkna på boendet
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Fredrikstrandsvägen 58A och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 295 000 kr
Driftkostnad
24 600 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

2 867
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 47 dagar sedan, den 30 juli 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Är du nyfiken på att veta mer om området?

Guider & Tips