Fredrikstrandsvägen 62A

Ekerö Brygga, Ekerö Karta & restider

5 995 000 kr
RadhusRadhus Nyproduktion 

Här får hela familjen plats. Detta gavelkedjehus byggs i två plan med en boyta om 135 kvadratmeter fördelade på fem rum och kök. En egen härlig liten trädgård med uteplatser i två väderstreck, varav den ena är på hela 58 kvm med utsikt ner mot kanalen och Mälaren. Flytta in och njut från första stund, trädgården är färdigställd och klar!

Huset i Brygga byggs i trä, med varma naturnära färger som fint knyter an till den omkringliggande miljön. Här släpper vi in ljuset och naturen hela vägen in. Du känner naturens andetag i allt från de stora fönsterpartierna som vetter ut mot vattnet, till de vitlaserade golven, köksbänken i polerad komposit sten och klinkerplattor som inspirerats av jura kalksten i badrummen.

Med tvåplanshus får familjen en naturlig uppdelning av det sociala och det lugna. Planlösningarna är flexibla och omsorgsfullt planerade för att maximera ljusinsläppet och främja möblerbarheten.

Det finns ett badrum på varje våning och smart förvaring av tvättmaskin och torktumlare i badrummet på nedre plan. I anslutning till kedjehuset finns parkering i carport för en bil samt plats för ytterligare en bil på uppfarten. Enkelt att bära in sovande barn och tunga matkassar.

Utöver detta har kedjehuset två trädäckade och härliga uteplatser och här kan du spendera tiden med en kopp kaffe i solstolen medan barnen leker på den generösa terrassen.

Bostadsområdet om totalt 44 st bostäder kommer uppföras av Järntorget och bestå av tre områden med tre till fem hus, med en gemensam grönyta. Här kan barnen leka tryggt utan genomfartstrafik. En besöksparkering finns placerad i området samt miljöstation.

Redan den berömde arkitekten Ralph Erskine såg kvaliteterna i Ekerö och byggde inspirerande bostäder vid Tappström 1990. Vi fortsätter samhällsbygget i hans anda. 10 minuter hemifrån finns matbutiker, bibliotek, apotek, gym, frisör, bank, förskolor, skolor.

Vänligen kontakta mäklaren för privat visning om våra visningstider inte skulle passa er, välkomna!

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Par-/kedje-/radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
135 m²
Antal rum
5 rum
Avgift/månad
5 490 kr/mån
Byggår
2019
Räkna på boendet
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Fredrikstrandsvägen 62A och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 995 000 kr

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

2 511
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 61 dagar sedan, den 16 april 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra radhus som sålts.

Guider & Tips