Fredrikstrandsvägen 58B

Ekerö Se på karta

5 195 000 kr

Bostadstyp
Par-/kedje-/radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
135 m²
Byggår
2019
Avgift
5 490 kr/mån
Pris/m²
38 481 kr/m²
Nyproduktion 

NU STÅR VÅR VISNINGSBOSTAD KLAR, VÄLKOMMEN IN PÅ VISNING!

Här får hela familjen plats. Detta radhus byggs i två plan med en boyta om 135 kvadratmeter fördelade på fem rum och kök. Underbart trädäck om ca 37 kvm med utgång från vardagsrummet och med ett separat förråd. På entrésidan finns även här en stor härlig altan med ytterligare ett separat förråd. Flytta in och njut från första stund, altaner samt förråd är färdigställda och klara!

Huset i Brygga byggs i trä, med varma naturnära färger som fint knyter an till den omkringliggande miljön. Här släpper vi in ljuset och naturen hela vägen in. Du känner naturens andetag i allt från de stora fönsterpartierna som vetter ut mot vattnet, till de vitlaserade golven, köksbänken i polerad komposit sten och klinkerplattor som inspirerats av jura kalksten i badrummen.

Med tvåplanshus får familjen en naturlig uppdelning av det sociala och det lugna. Planlösningarna är flexibla och omsorgsfullt planerade för att maximera ljusinsläppet och främja möblerbarheten.

Det finns ett badrum på varje våning och smart förvaring av tvättmaskin och torktumlare i badrummet på nedre plan. Radhuset har en asfalterad parkering med plats för 2 bilar utanför dörren. Enkelt att bära in sovande barn och tunga matkassar.

Utöver detta har radhuset två trädäckade och härliga uteplatser och här kan du spendera tiden med en kopp kaffe i solstolen medan barnen leker på den generösa terrassen. Utemöblerna förvarar du enkelt i förrådet vid uteplatsen.

Bostadsområdet kommer består av tre områden med tre till fem hus, med en gemensam grönyta. Här kan barnen leka tryggt utan genomfartstrafik. En besöksparkering finns placerad i området samt miljöstation.

Redan den berömde arkitekten Ralph Erskine såg kvaliteterna i Ekerö och byggde inspirerande bostäder vid Tappström 1990. Vi fortsätter samhällsbygget i hans anda. 10 minuter hemifrån finns matbutiker, bibliotek, apotek, gym, frisör, bank, förskolor, skolor.

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö