Tappströmsvägen 52

Ekerö Närlunda, Ekerö kommun Se på karta

5 500 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
121 m²
Biarea
30 m²
Tomtarea
257 m²
Byggår
1965
Energiklass
E
Driftkostnad
51 900 kr/år

Varmt välkomna till detta gavelradhus med ljuvligt läge mot Tappströmskanalen! Här erbjuds ett fantastiskt boende med rofyllt läge och fin sjöutsikt. Mycket väldisponerad bostad om totalt 151 kvadratmeter fördelat på en boarea om 121 kvadratmeter samt en bra och praktisk källare om 30 kvadratmeter. Idag är huset disponerat med tre sovrum men det går lätt att utöka till fyra sovrum om man är i behov av fler. Grönskande trädgård med mysiga uteplatser. Baksidan har ett förstklassigt läge med Mälaren och ett naturskönt grönområde precis nedanför. Radhuset har varit i samma familjs ägo sedan byggåret, sedan 1965 har denna familj stormtrivts med att bo här. Det finns nu goda möjligheter att göra detta till ert egna drömboende, då bostaden är i behov av modernisering-/renovering.

Till området hör en brygga med badstege och båtplatser precis nedanför, en fin lekplats, en tvättstuga samt en charmig samlinglokal - röda stugan.

Det är lätt att trivas här och läget i Närlunda är helt fenomenalt. Lugnt men ändå mycket centralt läge med förskolor och skolor alldeles runt hörnet. Ekerö centrum ligger endast en kort promenad bort. Pendelbåten in till stan avgår från Tappströmskanalen och busskommunikationerna är utmärkta. Perfekt för er som söker ett bekvämt boende med ett av Ekerös absolut bästa lägen!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

Kontakta mäklaren

Linn Lagerqvist

Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Mäklare Linn Lagerqvist, Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
+46705106569