Nyproduktion

Grepgatan 15B

Elinegård, Malmö kommun Se på karta

5 700 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
123 m²
Tomtarea
119 m²
Byggår
2023
Driftkostnad
9 600 kr/år
Nyproduktion

I expansiva och populära Elinegård finns nu möjlighet att bli första ägare till ett av Götenehus nyproducerat radhus med inflyttningsklart från maj 2023. Mycket välplanerat stadsradhus om 123 m² fördelat på 2 plan med integrerad carport och uteplats i söderläget. Här erbjuds ett prisvärt och kvalitativt hus med hög standard med bland annat vattenburen golvvärme på båda planen och kök från Vedum. En social öppen planlösning på entreplan, 3 rymliga sovrum och allrum på andra plan.

Ett nyproducerat hus är energieffektivt och har låg förbrukning och dessutom befriad från fastighetsavgift de första 15 åren!

Fast pris: 5 700 000 kr inkl tillval

Limhamns Lycka är en del av Elinegård. På Limhamn i södra Malmös nya stadsdel Elinegård möter du ett skönare stadsliv. Med lummiga gränder, små torg och storslagna solnedgångar. Här, där det ena kvarteret inte liknar det andra, hittar du helt nya hem i alla slags former och storlekar. Utelivet är en del av det sköna med Elinegård. Ta bara på dig skorna! På ena sidan öppna ytor och fri sikt över Kalkbrottet. På andra sidan intima gaturum och små parker där olika sorters grönska skapar överraskningar och variation. I de delvis teglade Limhamnsgränderna skapas nordiska ljusa hem med exklusiv exteriör där hållbara materialval åldras vackert med tiden. Varje kvarter är noga utformat för den moderna familjens behov och önskningar. Att husen är välplanerade och sitter på rätt plats är heller ingen slump. Bostäderna är av varierande storlek mellan 106 och 150 kvm med skräddarsydda uteplatser. Samtliga hus har fantastiskt ljusinsläpp med helglasade pardörrar till uteplatsen vilket också skapar en fin kontakt mellan ute och inne. Här är allt planerat in i minsta detalj och färdigställt så att det ska vara enkelt att bara flytta in. På Elinegård är det enkelt att trivas, med bra service samt en god omsorg om barnen. Mataffären är redan på plats, den nya Elinelundsskolan och nya förskolan likaså. Djupadal ligger nästgårds och med Hyllie på cykelavstånd nås enkelt hela Öresundsregionen.

Välkommen att kontakta mäklare för visning !

För mer information:
Projekthemsida : https://gotenehus.se/bostadsomraden/bostadsomrade/limhamnslycka/
Säljbroschyr: https://www.e-magin.se/paper/tgknpqnk/paper/1#/paper/tgknpqnk

Läs mer om bostaden
Bjurfors Nyproduktion Skåne AB

Kontakt

Anna Helsing

Bjurfors Nyproduktion Skåne AB
Mäklare Anna Helsing, Bjurfors Nyproduktion Skåne AB
0701646705

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.