Byvägen 51

Ella gård, Täby Se på karta

4 995 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
110 m²
Tomtarea
203 m²
Byggår
1974
Driftkostnad
44 202 kr/år
Antal besök
10 266
Dagar på Hemnet
10

Välkommen till Ella Gård, ett av Täbys mest barnvänliga och trivsammaste område! Det kan jag själv intyga, för i Ella Gård är jag själv uppväxt!

Här kommer ett renoverat 1-plans gavelradhus i öppen planlösning med rikligt ljusinsläpp! Fina rejäla golv som ger ett harmoniskt flyt genom bostaden. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket ger utomordentliga ytor att ha stora sällskap över. Rymligt och ljust renoverat kök i väldigt fint skick, gott om plats till förvaring och matlagning.

Från vardagsrummet och ena sovrummet når du innergården som ligger i fint soligt söderläge. Här har jag sett flera olika sätt att nyttja ytan på.
Just på denna innergård finns ett japansk äppelträd som blommar rejält i rosa, helt magiskt! En del odling och växter som ramslök, krusbärsbuske, klätterros buske som blommar mitt i sommaren, tulpaner, rabarber samt rhododendron!

Vatten finns draget till innegården, vilket betyder att det är lätt att installera ett spa bad om man önskar det, sen självklart så blir det lättare med bevattningen av växterna och odlingen som redan finns!

Två helkaklade badrum med dusch eller badkar. Det större badrummet renoverades 2016/17. Separat tvättstuga med groventré gör att kärleksfulla men ibland lortiga barn eller djur kan torkas av och bytas på innan hemmets övriga utrymmen välkomnar.

Idag är det tre bra sovrum, med enkla medel kan du få till ett fjärde sovrum som bostaden har i sitt original utförande.

Område är väldigt barnvänligt med närhet till flertalet förskolor och grundskolor. Trivsam natur med gröna fält och trevliga promenadstråk i skogsmiljö. En kort bit bort har du din närmaste närlivs Ica Rösjöhallen. Bussar har du närmare än så som tar dig in till Danderyds sjukhus med fler förbindelser till Stockholms city

Varmt välkomna till detta renoverade 1-planare i Ella Gård!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Täby