Dalgårdsvägen 23

Enskededalen, Stockholm Karta & restider

6 750 000 kr
RadhusRadhus

Det är svårt att inte bli romantisk när det gäller Dalgårdsvägen 23. Bostadsrättsradhus i två plan, underhållsfri fasad, dubbla altaner, eget garage, högt till tak med ett svårslaget ljusinsläpp med sol från morgon till kväll. Mycket uppskattad och välskött förening. Det här boendet lämnar väldigt lite övrigt att önska.

Lägenheten disponeras som följer: Välkomnande entréhall med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter.I anslutning till hallen hittar vi det första badrummet. Helkaklat och smakfullt. Dusch, toalett och handfat med kommod. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet ger en enorm känsla av rymd. De väldiga fönsterpartierna överöser rummet med ljus och den generösa ytan lämnar utrymme för stora möblemang. Gott om plats för matgrupp. Köket har ett stilrent och modernt utförande. Gott om förvaringsmöjligheter i över och underskåp. Köket har en komplett maskinpark och utgång till både framsidans och baksidans altan, där det finns gott om plats för ett möblemang. En trappa upp hittar vi samtliga sovrum och ytterligare ett badrum. Om vi går upp för trappan och håller till höger så hittar vi det första sovrummet. Utanför rummet finns en stor klädkammare. Sovrummen har, likt resten av rummen, ett fantastiskt ljusinsläpp och utrymme för säng och andra möblemang. Badrummet på det övre planet är rymligt, ljust och helkaklat. Tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk, två handfat, badkar och toalett. En vacker glasvägg med skjutdörr möjliggör användande av toalettdelen samtidigt som någon annan nyttjar badkar eller tvättmaskin på andra sidan.

Föreningen bildades 2006 och består av 11 radhus som vardera är 131 kvadratmeter och upplåts med bostadsrätt. Till varje radhus hör också garage och uteplatser.

Byggnaderna, som uppfördes av Byggnads AB Åke Sundvall under åren 2009-2010, ligger i Stockholms kommun och har beteckningen tomträtten kvarteret Barnmorskan 2 i Enskededalen. Byggnaderna är fullvärdesförsäkrade hos försäkringsbolaget Trygg Hansa.

Lägenheten har naturen runt knuten och ligger dessutom på gångavstånd till tre olika tunnelbanestationer; Sandsborg, Blåsut och Kärrtorp - närmst är det till Sandsborg. Från dessa stationer tar det ca 10 minuter in till Södermalm.

Från adressen är det heller inte långt till Nackareservatet med bland annat friluftsområde, badsjöar, motionsspår och golfbanor, utomhusbassänger och idrottsplatser på Nytorps Gärde.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrätt
Boarea
131 m²
Antal rum
5 rum
Avgift/månad
4 490 kr/mån
Driftkostnad
8 400 kr/år
Byggår
2009
Räkna på boendet
  • Söndag 18 mar kl 13:00-13:45 Spara
    Varmt välkommen på visning!
  • Måndag 19 mar kl 17:30-18:00 Spara
    Varmt välkommen på visning!
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Dalgårdsvägen 23 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
6 750 000 kr
Driftkostnad
8 400 kr/år

Statistik

4 550
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 9 dagar sedan, den 9 mars 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra radhus som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips