Nyproduktion

Parhus, bostadsrätt

Eskilstuna kommun Se på karta

3 095 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
120 m²
Avgift
7 988 kr/mån
Pris/m²
25 792 kr/m²
Nyproduktion

Vi står för halva månadsavgiften! Just nu kan du som köper bostad i Brf Bronsyxan få halverad månadsavgift i 24 månader från inflyttning. Erbjudandet gäller ett begränsat antal nya kunder som är eller blir OBOS-medlemmar. Kontakta mäklaren redan idag för att ta del av erbjudandet!

Parhus 120 kvm – familjernas favorit
Det finns en enkel anledning till att just det här huset är ett av våra mest populära: det har allt! Vad sägs om tre sovrum som standard, två badrum, härliga sällskapsytor och två ljuvliga uteplatser? Inte illa alls, säger vi.

Välkommen in!
Fast innan vi kliver in pausar vi den trevliga uteplatsen vid entrén som bara väntar på att invigas. Kanske passar en liten cafégrupp fint här? Precis innanför dörren hittar vi sedan ingången till ett av husets sovrum. Ett perfekt rum för familjens tonåring som värnar om sitt privatliv, ett trevligt gästrum – eller varför inte ditt hemmakontor? Här finns också husets ena badrum med WC och dusch, liksom tvättmaskin och torktumlare för bekvämlighetens skull. Och på tal om bekvämligheter, så bjuds vi även på fina förvaringsmöjligheter med ett förråd under trappan och en praktisk klädkammare.

Rum för att leva livet
Sedan tar en härlig yta vid, med social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Den ljusa och luftiga vardagsrumsdelen har gott om plats för både matbord och soffmys. Härifrån kliver du också ut på din stora altan med trädäck där det finns plats för alla tänkbara trevligheter: från familjefrukostar till släktkalas – och alla sommarens grillkvällar, såklart.

Ett kök för alla smaker
Det moderna köket är helt öppet mot vardagsrumsdelen, förutom en inbjudande liten bardisk som blir en perfekt sittplats när du vill hålla kocken sällskap. Dessutom är det utrustat för alla tänkbara matlagningsäventyr. Här finns fullstor kyl och frys, ugn, glaskeramikhäll, mikrovågsugn, diskmaskin och fina arbetsytor.

Plats för att koppla av
Nu fortsätter vi upp för trappan. Här finns husets mer privata utrymmen med två trivsamma sovrum, en mysig lek- eller kontorshörna och ett inbjudande allrum som passar perfekt för både filmkvällar och tv-spelande. Från allrummet öppnar en balkongdörr upp till en fin fransk balkong. Övervåningen bjuder också på praktiska detaljer i form av ett badrum med dusch och WC och en rejäl klädkammare. Behöver familjen ett extra sovrum? Då går det fint att göra om allrummet till ett sådant som tillval, läs mer om det i tillvalsbroschyren.

Här får du
• 3 sovrum som standard, möjlighet till 4
• Härliga öppna sällskapsytor
• Fullutrustat kök
• 2 badrum, ett med tvättmaskin och torktumlare
• Dubbla uteplatser
• Förråd och parkeringsplats för två bilar

Läs mer om bostaden
OBOS i Sverige

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.