Nyproduktion

Bil-Oskars gata

Fanna, Enköpings kommun Se på karta

2 650 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
106 m²
Våning
1 av 1, hiss finns ej
Förening
BRF Gjutaren i Enköping
Om föreningen
Avgift
4 746 kr/mån
Driftkostnad
21 144 kr/år
Pris/m²
25 000 kr/m²
Nyproduktion

I hjärtat av Enköpings kanske mest omtyckta stadsdel Fanna växer ett nytt område fram, Bahcostaden. Här har det tänkts på dig som har krattat färdigt i trädgården men också på dig som är på jakt efter din allra första egna bostad. Oavsett vilken fas i livet man befinner sig ska alla kunna hitta sin plats i Bahcostaden. Fanna är ett bekvämt och enkelt område för hela familjen att leva och bo i. Här har du närhet till det mesta så som förskolor, skolor, livsmedelsbutiker, golfbana, naturen, aktiviteter och mycket mer.

Välkomna till Brf Gjutaren i Enköping och detta lugna och barnvänliga område med bekvämt pendlingsavstånd till Stockholm, Uppsala och Västerås. Här kommer 21 klimatsmarta radhus i två plan om 106 kvm och 4-5 rum att byggas. Man tänker på framtiden och satsar på låga driftskostnader och en mindre miljöpåverkan genom att skapa välbyggda och välisolerade radhus med ett bra klimatskal. Bostäderna har även inbyggt smart hem (el)system och nyckelfria lås. Allt för en enklare vardag!

Bostäderna har alla en egen trädgård. Genomgående håller materialvalen hög standard. Som exempel är köken från Vedum Kök & Bad, parkettgolv i alla torra utrymmen, våtrummen har helkaklade väggar och klinkergolv samt vattenburen golvvärme på hela entréplanet.

Du kommer att kunna påverka planlösningen på övervåningen, genom att välja 2, 3 eller 4 sovrum. För att du ska få möjlighet att sätta din egen prägel på din bostad erbjuds ett urval av inredningsval som ex. vitpigmenterat parkettgolv, innerdörrar, luckor och handtag i kök, rostfria vitvaror och duschväggar.

BERÄKNAD INFLYTT KVARTAL 2 2023.

Njut av livet i härliga Fanna!

Läs mer om bostaden
Mäklarringen Enköping

Kontakt

Emelie Hillman

Mäklarringen Enköping
Mäklare Emelie Hillman, Mäklarringen Enköping
070-5707855