Bil-Oskars gata 17

Fanna, Enköpings kommun Se på karta

2 885 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
106 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2023
Förening
BRF Gjutaren i Enköping
Om föreningen
Avgift
6 382 kr/mån
Pris/m²
27 217 kr/m²

Välkomna till en elegant 5:a med väldisponerade ytor och ett genomtänkt formspråk som ger lägenheten en generös framtoning och en stor portion trivsel! Bo i ett hem med genomgående hög standard på material där ingen tidigare bott i ett område att verkligen trivas i!

Detta tvåplansradshus är om 106 kvm med 5 rum och kök. Boendet har parkettgolv i alla torra utrymmen och målade vita väggar. Våtrummen har helkaklade väggar och klinkergolv, på nedervåningens badrum finns även egen tvättmaskin och torktumlare. Köket är av märket Vedum och håller hög standard med utdragslådor med dämpning och stänkskydd i glas, integrerad mikrovågsugn och induktionshäll.

Bostaden och gemensamhetsutrymmen är utrustade med nyckelfria kodlås och smart belysning. Huset är energieffektivt och uppvärmning sker med frånluftsvärmepump och återvinning av frånluft. I hela entréplanet ligger det golvvärme. Till radhuset hör även ett rymligt förråd.

Enköping är en expansiv kommun som växer och förtätas. Kommunen har cirka 45 000 invånare och erbjuder både en mysig stadskärna med butiker, caféer och restauranger med även närhet till skog och Mälaren. Kommunens milslånga vattenlinje erbjuder även dess invånare fina anlagda badplatser och båthamnar. Föreningslivet är väl utbrett och här finner man allt från fotboll, amerikansk fotboll, golf, hockey, padel, orientering och friidrott.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mera information!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping

Kontakta mäklaren

Dan Odeheim

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
Mäklare Dan Odeheim, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
070-760 51 87