Klyvarestigen 18C

Färingsö Stenhamra, Ekerö kommun Se på karta

4 995 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
122 m²
Tomtarea
158 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2020
Förening
BRF Stenhuggaren 1
Om föreningen
Energiklass
A
Avgift
5 692 kr/mån
Driftkostnad
13 524 kr/år
Pris/m²
40 943 kr/m²

Modernt och stilfullt bostadsrättsparhus, nyproducerat 2020! Mycket bekvämt boende om hela 122 kvm, fördelade på 5 rok i två plan och en egen trädgård med inbjudande soliga altaner. Här finns gott om plats för hela familjen. Med ett naturnära läge och fin arkitektur med bl.a. tak till nock och genomgående eleganta materialval (med många tillval) skapas här en lyxig känsla med härlig harmoni i hela huset. Från de stora fönstren är det fint att blicka ut över skog och mark och njuta av årstidernas skiftningar.

Bostaden erbjuder ett tilltalande vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till en härlig altan med utmärkt västerläge. Kök i snyggt utförande från HTH med vita skåpsluckor och rostfria vitvaror. Utöver detta finns på entréplanet även en helkaklad wc/dusch med tvättstugedel. På övervåningen finns fyra bra sovrum, samtliga med fransk balkong och garderob. Ett badrum med högt i tak och hotellkänsla samt en fin arbetsplats i den öppna hallen. I hela huset ligger behaglig vattenburen golvvärme. Till bostaden hör två parkeringsplatser samt ett utvändigt förråd. Fiber finns installerat.

Husen i Brf Stenhuggaren 1 är miljösmart byggda med bl.a. egenproducerad solel som ger ett ekonomiskt, hållbart och framtidssäkert boende. Energideklaration är utförd med bästa möjliga resultatet A, vilket ger möjlighet till ett grönt bolån med lägre ränta. Husen är ritade och placerade utifrån platsens naturliga förutsättningar för att på bästa sätt smälta in och tillvarata dess karaktär och vackra vyer.

Centralt beläget i Stenhamra med gångavstånd till skolor, förskolor, badplats, matbutik, pizzeria, konditori, gym, bra busskommunikationer, upplyst motionsspår, fina naturområden och mycket mer.

Det här är verkligen ett hem att trivas i, varmt välkommen att flytta in!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

Kontakta mäklaren

Linn Lagerqvist

Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Mäklare Linn Lagerqvist, Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
+46705106569

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.