Arvikagatan 104

Farsta, Stockholm Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
115 m²
Biarea
11 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1960
Förening
HSB BRF Kolmilan i Stockholm
Om föreningen
Avgift
7 110 kr/mån
Driftkostnad
8 400 kr/år
Pris/m²
30 391 kr/m²
Antal besök
7 758
Dagar på Hemnet
8

Interiörbilder kommer imorgon tisdag. Tyvärr kommer det inte vara några förhandsvisningar, nästa vecka är det möjligt att ordna flera visningar. Anmäl dig gärna på hemsidan för att vara med på sms slingan.

Underbart radhus med en total yta på 126 kvm golvyta, som för tankarna till ett klassiskt Engelskt Townhouse. Radhuset är beläget i lugnt område och vinden är dessutom inredd. Föreningen har funnits länge och är lågt belånad och välskött. Här finns det en uteplats där du har sol från lunch fram till solnedgång. Uteplatsen vetter mot föreningens skogsdunge. Detta är ett tillfälle som ej bör missas då detta bostadsrättshus har ett av föreningens bästa lägen. Det lugna området med massvis av grönska och olika lekplatser gör huset helt perfekt för barnfamiljen. Föreningen har i sin tur flertalet gemensamma utrymmen som får disponeras av medlemmarna som t.ex. tvättstuga, redskapsförråd, cykel förråd, två lekplatser och diverse gräsytor. Garage finns också mot extra avgift. Detta hus är modellen större med inredd vind.

Några av de stora fördelarna med att bo på Arvikagatan enligt säljarna själva:
* Väldigt lugnt, trevligt och tryggt område.
* Många barnfamiljer i föreningen.
* Bilfritt i området (förutom vid på- och avlastning)
* Två stora innergårdar med två lekplatser, en för de lite större barnen och en för de lite mindre barnen.
* Nära till tunnelbana, bussar och pendeltåget som tar er snabbt in till t.ex. stan.
* Nära till Farsta Centrum med ca 150 st butiker.
* Brf Kolmilan är en stabil HSB-förening med god ekonomi.
* Nära skolor och förskolor.

Närhet till skön natur, kommunikationer o Farsta Centrum med dess serviceutbud. Tre bra sovrum, toppfräscht badrum samt gäst wc, härlig lummig uteplats i västläge som inbjuder till många sköna kvällar med grillning och avkoppling.

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen ca 8 km söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen.
Stadsdelen är kuperad, med flera höjder omkring centrum. Själva centrum ligger på 36 meter över havet.

Historia
Området tillhörde Farsta gård och inköptes av staden 1912 och började bebyggas i slutet av 1950-talet. Innan dess fanns här endast några torp, Hökarängens gård samt Södertörns lilla träskola, som låg där Farsta torg numera ligger. Farsta blev en stadsdel 1926, men omfattade då även nuvarande stadsdelarna Larsboda och Farsta strand, dessa utbröts 1957.

Farsta Centrum invigdes den 23 oktober 1960 och blev snabbt ett av Stockholms ledande köpcentrum. NK (Nordiska Kompaniet) hade en filial här. Etableringen väckte stor uppståndelse både i Sverige och utomlands och Farsta Centrum blev snart ett uppskattat utflyktsmål.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019