Kommande

Fäskogsvägen 217

Finspång - Nyhem, Finspångs kommun Se på karta

1 690 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
114,5 m²
Förening
HSB BRF Kvarnen i Finspång
Om föreningen
Avgift
4 208 kr/mån
Driftkostnad
16 800 kr/år
Pris/m²
14 760 kr/m²
Kommande

Välkommen till detta fina och välplanerade bostadsrättsradhus i 2 plan. Här bor ni med villakänsla samtidigt som ni har tryggheten och fördelarna med att tillhöra en bostadsrättsförening.

Radhuset är om 114,5 kvm och på hörntomt, på husets framsida finns en välkomnande entré med altan på tralldäck. På entréplan finner ni ett trevligt kök med plats för matgrupp, badrum i mycket bra skick, sovrum samt vardagsrummet där man öppnat upp en vägg mot ett tidigare rum och inrett det som en matsal. Detta gör rummet mycket rymligt och bjuder in till sociala sammankomster. Från vardagsrummet når man även ut till altanen på baksidan där halva delen är täkt av tak samt finns där en mindre och lättskött trädgård.
På övre plan finns två sovrum, klädkammare samt ett badrum i mycket gott skick.

Till radhuset hör två förråd samt ett garage och som boende har man tillgång till fri parkering på föreningens p-platser.
Det finns även en del byggmaterial sparat bland annat till de båda badrummen finns kakel och klinker samt laminatgolv till de övriga rummen.

Detta är ett väldigt lugnt område där barnen kan springa fritt och på gångavstånd finns förskola, skola, mataffärer och kommunikationer.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Finspång

Kontakta mäklaren

Billy Johansson

SkandiaMäklarna Finspång
Mäklare Billy Johansson, SkandiaMäklarna Finspång
0739402808

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.