Nyproduktion

Björnvägen 40 A+B / 41 A+B

Fjällfoten/Idre, Älvdalens kommun Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
84 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2022
Driftkostnad
27 125 kr/år
Nyproduktion

BOKA DITT PARHUS IDAG!! * I Idres nya fantastiska område ”Lugnet Idre” har du nu möjlighet att förverkliga dina drömmar om en parhushälft på din egen fastighet – en gedigen fjällstuga för åretruntboende av högsta kvalitet och med miljö och klimat i fokus. I allrummet med härlig takhöjd och stora fönsterpartier finns en värmande braskamin för mysiga kvällar och här har du utgång till en stor altan i soligt sydväst-läge. Husets praktiska planlösning erbjuder plats för upp till 10 personer i fyra sovrum och två badrum och bastu. På din fastighet får du en parkeringsplats för två bilar.
Himmelhus har byggt flertalet fjällhus i Idre med omnejd, och husen erbjuder en standard utöver det vanliga, alltid med kunden i fokus. Vill du få en känsla för Himmelhusen finns det visningshus där även alla bilder i annonsen är tagna och nöjda ägare av Himmelhus som mer än gärna visar upp sina hus.

Det fantastiska området "Lugnet Idre" ligger nära till allt i Idre men är ändå - som namnet antyder –mycket lugnt. Här får ni det bästa av två världar: Närhet till alla attraktioner som året-runt-destinationen Idre har att erbjuda, med bara ett par minuter i bilen. Är ni istället ute efter lugnet så finns det precis runt hörnet, och ni kan direkt från stugan vandra, cykla njuta ut i det gröna. Både vandringsleder och skoterleden passerar direkt utanför området. Snösäsongen är lång och området är mycket snösäkert. "Lugnet Idre" ligger mitt emellan Idre by, Idre golfbana, de alpina anläggningarna Idre Himmelfjäll och Idre Fjäll och med närhet till flera populära vattendrag för fiske i världsklass. Idre är även den sydligaste samebyn där samerna lever på och med sina renar samt bidrar till öppna landskap.
Välkommen att besöka "Lugnet Idre" när det passar er - kontakta oss för era frågor.

ETAPP 1:
Björnvägen 40 A och B - utgångspris 3 495 000 kr per parhushälft
Björnvägen 41 A och B- utgångspris 3 495 000 kr per parhushälft
Redan första kvartalet 2023 kan du flytta in i ditt eget Himmelhus!

ETAPP 2
Tre ytterligare parhus med inflyttning i december 2023.
Vi reserverar oss för att ändringar kan komma att ske.

Gör en intresseanmälan redan nu!

Läs mer om bostaden
PI Fastighetsförmedling

Kontakt

Kristin Jauch

PI Fastighetsförmedling
Mäklare Kristin Jauch, PI Fastighetsförmedling
073-84 55 341