Äppelhagen 4

Fresta, Upplands Väsby Karta & restider

3 425 000 kr
RadhusRadhus Nyproduktion 

Kontakta mäklare för att reservera ett hus!

I det lugna och attraktiva området Frestaby i Upplands-Väsby bygger vi nu 18 stycken radhus/parhus och två lägenheter i bostadsrättsform. Runt knuten finns närlivs, skola, goda kommunikationer och vacker natur. På baksidan av din bostad får du möjlighet att skapa din alldeles egna oas med planteringar, lek och varför inte samla familj och vänner till en middag en varm sommarkväll? Husen består av välplanerade kvadratmeter i två plan med bland annat badrum på varje plan, tvättstuga samt en walk-in-closet. Till varje radhusbostad hör också två parkeringsplatser, och till varje lägenhet hör en parkeringsplats .

Trivsel med historia
Dagens Frestaby är ett idylliskt och barnvänligt område, där det är lätt att promenera till skolor och dagis. Alldeles bredvid Äppelhagen finns områdets gröna nav – parken Poolcirkeln som erbjuder både grönska och vattenlek. Dessutom kommer det att finnas både utomhusgym och lekpark bara ett stenkast bort. Naturen finns runt knuten och erbjuder några av norra Stockholms trevligaste strövområden.

Med sitt klassiska jordbrukslandskap och moderna service erbjuder Upplands Väsby mycket av det bästa i livet – och så har det varit länge. Människor har bott i Frestaby med omnejd i mer än 1000 år. Och precis som idag var det en knutpunkt där människor möts och färdas vidare – en grön oas mitt emellan Stockholm och Arlanda.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
127 m²
Antal rum
5 rum
Avgift/månad
4 709 kr/mån
Driftkostnad
23 160 kr/år
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Äppelhagen 4 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 425 000 kr
Driftkostnad
23 160 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

6 037
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 161 dagar sedan, den 12 november 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra radhus som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips