Fjärilsvägen 27

Fresta, Upplands Väsby kommun Se på karta

4 250 000 kr

4 495 000 kr -5 %
Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
112 m²
Tomtarea
212 m²
Byggår
1974
Driftkostnad
53 465 kr/år

Välkommen till Fjärilsvägen 27 som genomgått påkostade renoveringar som bland annat innefattar nytt tak, nya fönster, ny el och nyrenoverat badrum.
I lugna kvarter finner vi här ett drömboende för både stora och små placerat i hjärtat av barnvänliga och lugna Fresta by. Huset har en perfekt planlösning som går att anpassa efter behov då flera rum går att skapa. Huset har genomgått påkostade renovering med bl. a nytt tak, nya fönster, omdragen el och nytt badrum på övre plan. Du välkomnas in av en stenlagd gång till entrén placerad på husets långsida och på vardera kortsida finns en altan kantad av staket och häck som insynsskydd mot grannarna. Välj att sitta på den altan i solläget som passar just dig.

Entréplan välkomnar med en rymlig hall in mot kök och vardagsrum. På detta plan finns dessutom ett sovrum, ett badrum och en tvättstuga med groventré. En trappa upp finns två bra sovrum där man kan dela av rummen om behovet finns för fler sovrum. Här uppe finns även ett nyrenoverat helkaklat duschrum och den övre hallen passar perfekt till hemmakontoret.

Inom gångavstånd finns både förskolor och skola samt kommunikationer. Här har du också härliga naturområden i närheten.

Varmt välkommen att kontakta mäklare Josefine Simonsson 0732-676715 för mer info!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Upplands Väsby

Kontakta mäklaren

Josefine Simonsson

Bjurfors Upplands Väsby
Mäklare Josefine Simonsson, Bjurfors Upplands Väsby

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.