Nyproduktion

Allévägen

Gammelstad, Luleå Se på karta

2 695 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
120 m²
Avgift
5 871 kr/mån
Pris/m²
22 458 kr/m²
Antal besök
978
Dagar på Hemnet
21
Nyproduktion

Gammelstads nyaste bostadsrättsförening består av faluröda radhus om 107 och 120 kvm och dito flerbostadshus med trevliga treor om 82 kvm som tillsammans bildar en mysig gårdsmiljö. Här trivs både stora och små – med skola, förskola och annan service på promenadavstånd, och både Storheden och Luleå centrums utbud inom räckhåll. Välkommen till Brf Allén!

Direkt i entrén hittar vi en stor, härlig skjutdörrsgarderob med plats för ytterkläder med mera. Näst på tur kommer ingången till ett trivsamt sovrum. Här trivs både gäster och familjens tonåring som vill ha ett lite mer privat krypin. Eller kanske behåller du det själv, som ditt hemmakontor? Här finns också husets ena badrum med WC och dusch, liksom tvättmaskin och torktumlare för bekvämlighetens skull. Ytan under trappan används på ett smart sätt: med ett förråd. Och bredvid trappan finns även en rejäl garderob. Sedan tar en härlig yta vid, med social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

Köket är utrustat för alla tänkbara matlagningsäventyr. Här finns fullstor kyl och frys, ugn, induktionshäll, mikrovågsugn, diskmaskin och rejäla arbetsytor. Den inbjudande köksön passar lika bra för en snabb kopp morgonkaffe som för mellis eller läxläsning i väntan på middagen.

Den luftiga vardagsrumsdelen har gott om plats för både matbord och soffa. Härifrån kliver du direkt ut på din egen uteplats med trädäck som är beredd på alla tänkbara trevligheter: från familjefrukostar till släktkalas och grillkvällar med vännerna.

Nu fortsätter vi upp för trappan. Här finns husets mer privata utrymmen med två trevliga sovrum och en mysig läs- eller lekhörna. Övervåningen bjuder också på ett badrum med badkar och WC, en klädkammare och ett inbjudande allrum – perfekt för både filmkvällar och tv-spelande. Från allrummet öppnar en balkongdörr upp till en fin fransk balkong. Behöver familjen ett extra sovrum? Då kan ni välja att göra om allrummet till ett sådant som tillval.

Husets inredning är utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem. Materialvalen i huset håller genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök från Vedum och rostfria vitvaror från Bosch?

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Huset har ett praktiskt förråd som rymmer både sommardäck och julpynt. Bilen parkerar du i din egen carport, och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Läs mer om bostaden
OBOS Sverige

Visningstider

  • 4
    jun
    Idag kl. 18:00–18:30
    Välkommmen på tomtvisning för Brf Allén. Vi träffas på Allévägen i Gammelstad.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.