Biodlarvägen 62

Göta, Lilla Edet Se på karta

2 400 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
117 m²
Uteplats
Ja
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
2020
Energiklass
B
Avgift
4 907 kr/mån
Driftkostnad
33 660 kr/år
Pris/m²
20 513 kr/m²

Välkommen till Biodlarvägen 62! Här finner du ett nyproducerat hem i två plan om 117 kvm som idag inrymmer 5 rok. Idag finns här tre sovrum men det kan lätt utökas till fyra om behovet finns. Bostadsrätten är välplanerad och med trevliga materialval som ger ett välkomnande intryck och en hemtrevlig känsla. På uppfarten till bostaden finns plats för flera bilar och här finns även ett kallförråd (som kan isoleras om man vill).

BoKloks område i Göta är helt nybyggt och här finner du detta trevliga parhus i två plan med tillhörande trädgård. Bostaden är genomtänkt både in och utvändigt! Huskroppen är placerad för att få ut så mycket som möjligt av både solens strålar och tomten. Denna bostad har en extra stor tomt som passar bra för barn med spring i benen eller för dig som vill odla, den ligger även sist i området vid en återvändsgata vilket ger lite trafik. Runt tomten finns härlig lummig skog med flera promenadstigar och du har en fantastisk utsikt över Göta älv.

Tänk dig en liten höjd som är inbäddad i grönska, just där ligger bostäderna och där hittar du även en gemensam liten lekplats. Kan det blir bättre? Parhusen är helt enkelt något som passar de flesta oavsett vilken fas i livet ni befinner er i! Du har en uteplats med ljuvlig kvällssol, egen trädgård och ett praktiskt boende där du inte behöver fundera över några renoveringar på många år framöver. Ett okomplicerat boende helt enkelt!

I närheten hittar du skola, förskola, ridklubb, hundbruksklubb, fotbollsplan och elljusspår m.m. På sommarhalvåret tar man sig gärna en promenad till Ryrsjön för ett svalkande dopp eller varför inte för att paddla. Ett par minuter från bostaden finns även pizzeria och thairestaurang, Ungefär 3 km bort har du Lilla Edets centrum med restauranger, matbutiker och annan service. I området finns goda kommunikationer med bussar till Lödöse pendelstation som tar 15 minuter (och Lilla Edet centrum). Därifrån tar du dig till bland annat Göteborg på ca 25 minuter och Trollhättan på 15 minuter. Med bilen tar det ca 40 minuter till Göteborg och 20 minuter till Trollhättan via E45. Passar perfekt för dig som pendlar!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Lilla Edet

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.