Torpängsvägen 27

Gribbylund, Täby kommun Se på karta

5 750 000 kr

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
111 m²
Tomtarea
363 m²
Byggår
1984
Driftkostnad
27 380 kr/år

Accepteratpris på 5 750 000 KR

Attraktivt, mycket väldisponerat kedjehus om 111 kvm med bygg år1984 där övervåningen är helrenoverad. Stor härlig tomt på 363 kvm med gräsmatta och två trädäckade altaner, en på framsidan och en på baksidan av huset. Husets fem rum är fördelade på två våningsplan och innefattar fyra sovrum, vardagsrum, kök, två badrum, tvättstuga och klädkammare.Genomgående ljusa och fräscha ytskikt skapar en enhetlig och hemtrevlig känsla. På entrévåningen finner ni en välkomnade hall som öppnar upp mot kök och vardagsrum. Här finns även ett sovrum, ett badrum och tvättstuga.

Direkt innanför ytterdörren finns den läckert designade trappan som går upp till det övre våningsplanet. Övre våningsplanet är öppet och luftigt och erbjuder tre mysiga sovrum, en behändig klädkammare och ett badrum, samtliga rum med häftigt identitetsskapande snedtak. Om så önskas funkar det utmärkt att använda något av husets sovrum som tex arbetsrum eller hobbyrum. Fiber är indraget i huset.

Till fastigheten hör även ett garage som rymmer både bra förvaringsmöjligheter och bil. Det finns även plats för parkering på den asfalterade uppfarten framför garaget. På tomten finns också ett cykelförråd samt en lekstuga för barnen. Huset är beläget i på en lugn gata i ett barnvänligt område med en trevlig lekpark intill tomten. Gribbylund har närhet till både Enstaskogen, Rönningesjön och Täby Centrum, samtidigt som Roslagsbanan endast ligger ca 10 minuters promenad bort. Förskola och skola finns på gångavstånd.

Fastighetens fördelar:

- Friköpt fastighet
- Övre våningsplanet är helrenoverat
- Luftigt och öppen planlösning
- Härlig tomt med två altaner
- 3 sovrum & badrum på övervåningen
- Garage med automatisk dörröppnare

Välkommen in, välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Unika Hem Fastighetsmäkleri

Kontakta mäklaren

Victor Wadström

Unika Hem Fastighetsmäkleri
Mäklare Victor Wadström, Unika Hem Fastighetsmäkleri
+46731503030