Gudö gårdsväg 13A

Gudö, Haninge Se på karta

4 795 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
135 m²
Uteplats
Ja
Förening
BRF Gudö Äng
Om föreningen
Avgift
4 490 kr/mån
Driftkostnad
8 160 kr/år
Pris/m²
35 519 kr/m²
Antal besök
748
Dagar på Hemnet
3

Varmt välkomna till Gudö gårdsväg 13A, ett optimalt boende för barnfamiljen i omtycka och populära Gudö. En härlig bullerbykänsla där barnen leker och lär sig cykla på de bilfria gatorna. I området finns även två fina lekplatser där man som förälder kan ha god uppsikt över barnen.

Detta fina gavelradhus har ett av områdets absolut bästa lägen. Två fina uteplatser, en på husets framsida med sol på förmiddagen och en stor altan med tillhörande tomt på huset baksida. Fritt läge där man kan njuta av solen hela eftermiddagen och fram till sena kvällen. Tomten ramas fint in av en stor thujahäck som ger insynsskydd. På den egna tomten kan barnen leka tryggt medans middagen förbereds på grillen.

Mycket välplanerat radhus med kök och vardagsrum på entréplan, ett helkaklat badrum på vardera våningsplan och på övre plan finns 3 stora sovrum samt ett rymlig allrum som kan inredas till ett extra sovrum. Bra förvaring i ett förråd på vardera våningsplan, en stor vind samt två uteförråd som ligger i direkt anslutning till huset.

Trevlig och barnvänligt område med kort gångavstånd till förskola, natur med fin svamp-och bärskog, badsjöar och utmärkta busskommunikationer med direktbuss till Stockholm C i rusningstrafik.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Haninge

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.