Gudö gårdsväg 7B

Gudö, Haninge kommun Se på karta

4 575 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
135 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2017
Förening
BRF Gudö Äng
Om föreningen
Avgift
5 927 kr/mån
Driftkostnad
21 408 kr/år
Pris/m²
33 889 kr/m²
Antal besök
2 503

Nu ges tillfället att förvärva detta moderna och mycket välskötta bostadsrättsradshus, denna bostaden passar perfekt för dig som vill flytta in och inte behöva tänka på renoveringar och moderniseringar, här har ingenting har lämnats åt slumpen! Väldisponerad bostad fördelad på två plan där du direkt inne hallen möts av en ljus och välkomnande känsla. De 135 kvm präglas av stilrena och moderna materialval både invändigt och utvändigt.
Vid entrén möts man av en härlig altan med sol från lunchtid till kväll. Här finns gott om plats för loungegrupp, grill och matgrupp. Från vardagsrummet nås bostadens andra uteplats helt fri från insyn som rymmer bl. a. loungemöbler, den perfekta platsen för dig som vill sitta ostört med förmiddagssol. Vidare erbjuder bostaden tre sovrum, allrum, kök & vardagsrum, hall och två helkaklade badrum.

Till huset hör en parkeringsplats med laddstolpe och två rymliga förråd, ett på framsidan och ett på baksidan. Även en vind finns som man når från hallen på övervåningen.
Detta hus är utan tvekan ett perfekt boende för den kräsne och ett optimalt boende för barnfamiljen. Gatorna är bilfria och här kan barnen springa mellan varandra på gården. Ett hem att bara flytta in och trivas.

Gudö har under de senaste åren expanderat och blivit ett otroligt populärt område i Haninge kommun. Med en oslagbar natur, vackra promenadstråk, dess lugna miljö och med direkt närhet till det mesta gör det läget oslagbart när man vill kombinera natur och citypuls.
I närområdet finner man Gårdens bad, Krokodilbadet, Långsjön och Tyresta Nationalpark med dess fantastiska natur och underbara vandringsleder.
Välkommen till denna härliga familjeidyll bara två mil söder om city!

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Gustav Larsson

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Gustav Larsson, Erik Olsson Fastighetsförmedling
070-760 66 03