Kommande

Blombergagatan 8

Gustavslund, Helsingborgs kommun Se på karta

3 595 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
99 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2019
Förening
BRF Gustavspark
Om föreningen
Avgift
3 712 kr/mån
Driftkostnad
20 707 kr/år
Pris/m²
36 313 kr/m²
Kommande

Bo på kanonläge i attraktivt gavelradhus byggt 2019 med eftermiddags- och kvällssol i trädgård med härligt trädäck. Parkera bilen på biluppställningsplatsen på framsidan, stig ur bilen och kliv in genom ytterdörren så kör vi igång!
Entréplan erbjuder en modern och öppen planlösning där kök möter vardagsrum och ljusinsläppet flödar från fönsterpartier i söder & väster. I hallen finns praktisk skjutdörrsgarderob och direkt till höger nås helkaklat badrum med tillhörande tvättstuga.
En våning upp nås ett mindre allrum, tre sovrum, klädkammare och helkaklat badrum med badkar. Addera det praktiska förrådet i trädgården och nybyggnationskänslan i huset så är detta en bostad Ni inte vill missa.

En perfekt kombination av ett fräscht radhus på gavelläge med billiga driftskostnader och en trädgård som fullkomligt badar i sol, med andra ord.

På Gustavslund bor Ni i ett mycket familjevänligt område med fina gång- och cykelvägar, gym, padelhall, ICA Supermarket, förskolor, skolor, vårdcentral (med barnmorskemottagning) och omtyckt pizzeria. I närområdet ligger en mycket populär lekplats för de små, men ett flertalet lekplatser ligger på gångavstånd. Bussförbindelserna med ett flertal busslinjer fungerar mycket bra och hållplats ligger på bara kort promenadavstånd. För pendlare med bil nås 111:an/Österleden och E4:an & E6:an på bara några få minuter.
I området finns också Gustavslund gård - en vacker hästgård med många hästar och ryttare som ofta skrittar runt i området på de anlagda grusgångarna.

Välkomna till Brf Gustavspark - en omtyckt förening på bra läge!

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs

Kontakta mäklaren

Stellan Kjellsson

Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
Mäklare Stellan Kjellsson, Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
0707 91 95 70

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.