Kommande

Arningetorpsvägen 32

Hägerneholm, Täby kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
111 m²
Tomtarea
273 m²
Byggår
2018
Driftkostnad
26 078 kr/år
Kommande

+ Spabad
+ Tre bilplatser
+ Insynsskyddad tomt
+ Populärt familjeområde

Detta är en kommande bostad. Kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 alternativt [email protected] för mer information.

Exklusivt, påkostat och friköpt hus i expansiva Hägerneholm. Nu har du möjligheten att förvärva ett hus i nyskick från 2018. Fastigheten uppfördes av PEAB och är i mycket bra skick. Generös tomt som är avgränsad med buskage och häck mot grannen. Här bor du inssynskyddat med stor, soldränkt uteplats med spabad, pergola samt grillplats. Optimalt familjehus med möjlighet till 4 sovrum. Vattenburen golvvärme på nedre plan och detta hem är för dig som vill hålla driftskostnaderna nere.

Här bor du i ett nybyggt och expansivt område med ett av Täby kommuns bästa lägen som passar hela familjen. Hägerneholm & Ullna Strand och är en helt ny stadsdel i Täby som tillsammans rymmer ca 1200 hushåll. I området finns nyinvigda Hägerneholmsskolan (förskola samt åk 1-6), Förskolan i Ullna och Ullnaskolan (åk 1-6) samt en populär lekplats för barn, Hägerneholmsparken. Invid lekplatsen finns ett torg som erbjuder hårfrisör, yogastudio, MOHV mäklarfirma samt en närbutik som agerar postombud. I januari 2020 slog också gymmet Fitness 24 seven upp portarna. På gångavstånd finns också Arninge golfklubb och Skavlöten.

I närheten finns Arninge centrum som står under utbyggnad av såväl matbutiker, shopping och resecentrum. Roslagsbanan och flertalet bussar kommer från år 2021 att stanna längst med E18 och det kommer att byggas en infartsparkering i anslutning. Det finns flera busslinjer som redan idag passerar området. Buss 629 går direkt till tunnelbanas röda linje via Mörby centrum och Danderyds sjukhus och linje 608 tar dig till Humlegården på ca 35 minuter. Buss 604 samt buss 615 tar dig till bland annat Täby centrum.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 alternativt [email protected] för mer information.

Läs mer hos mäklaren
MOHV Täby AB

Kontakta mäklaren

Anton Zellman

MOHV Täby AB
Mäklare Anton Zellman, MOHV Täby AB
0725550226

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.