Nyproduktion

Bergknallevägen 33, Lgh nr 5

Haninge/Vega, Haninge Se på karta

4 895 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
111 m²
Byggår
2020
Avgift
4 633 kr/mån
Driftkostnad
26 100 kr/år
Pris/m²
44 099 kr/m²
Antal besök
687
Dagar på Hemnet
9
Nyproduktion

VÄLKOMMEN HEM - TILL VEGA OASEN

NU SKER SÄLJSTART AV DESSA UNIKA BOSTÄDER. SÖNDAG DEN 25/10 KL 12 till 14 OCH MÅNDAG DEN 26/10 KL 17 till 18, PLATS BERGKNALLEVÄGEN 33.

Ett idyllisk nytt bostadsområde i Vega, endast 20 minuter från centrala Stockholm som erbjuder det bästa av alla värdar för den aktiva livsnjutaren. Nu har du chans att flytta in i den växande stadsdelen Kolartorp/Vega i södra Stockholm - där bor du nära en underbar natur och Stockholms inbjudande stadspuls. Låt oss presentera nio helt nya hem redo för att skapa nya minnen i.
Minnen som ingen ännu känner till, men som kommer att leva för evigt.

Bostadsutvecklaren uttrycker sig - "Att vi har med våra hjärtan och den fleråriga branschexpertis som vi besitter skapat nio nya unika hem". Projektet består av 3 fantastiska familjeparhus där de 6 lägenheterna har stora takterrasser, 2 minivillor och 1 studiohus med gott om plats tack vare en yteffektiv planlösning. Vår ambition är att ge dig många års lycka i ditt nya hem. Vi önskar dig välkommen hem.

De 6 parhuslägenheterna har en klassisk planlösning med kök och vardagsrum på entréplanet och sovrummen på det övre planet, sammanräknat är det 5-6 rok fördelade på 104-120 kvm. Dessa lägenheter har alla en fantastisk takterrass på hela 35-43 kvm och utöver det har varje lägenhet antingen en balkong eller en/två uteplats. De 2 minivillorna är i 2 plan och 3 rok fördelade på 48 kvm. Studiohuset har en boarea på 25 kvm samt ett stort sovloft. Här har man fått till ett optimalt planerat hus som rymmer allt vad man behöver och kan tänka sig vilja ha. I de 6 parhuslägenheterna är det vattenburet golvvärmesystem i båda våningsplanen som ger en mycket behaglig värme och i minivillorna och studiohuset är det klassiska radiatorer. I alla lägenheter är golven genomgående Kährs Nice, mattlackad Ek 3-stav som standard. Till lägenheterna finns möjlighet till 1 stor och en liten p-plats.

På bilderna och på bofaktabladen kan det visas tillvalsdetaljer som ej ingår i lägenheternas grundpris.

Preliminär planerad inflyttning är beräknad till Q4 2021 - Q1 2022.

För mer information kring projektet gå in på projektets hemsida; www.vegaoasen.se
Besök gärna byggherrens hemsida; www.bricknova.se

LÄGENHETSBESKRIVNING LGH NR 5

Entré plan

Hall
En välkomnande hall med plats för ytterkläder och skor. Hallen öppnar upp sig in mot kök och vardagsrum och med dess öppna planlösning ger det en mycket fin rymd i rummet.

Kök
En mycket stilfullt kök i vinkel med plats för matbord för 6-10 personer. Stora fönsterpartier och utgång till en härlig uteplats.

Vardagsrum
Ett vardagsrum med flera fönsterpartier i olika väderstreck som ger att mycket fint naturligt ljusinsläpp. Utgång till en stor uteplats. Öppenhet mot köket som ger en härlig rymd i rummet.

Badrum
Ett badrum med klinkergolv och helkaklade väggar. Duschhörna.

Förråd
Ett mindre förråd under trappan som leder till övre plan.

Övre plan

Sovrum 1
Ett stort och rymligt rum med plats för dubbelsäng. Dubbelfönster i sydväst.

Sovrum 2
Ett rymligt rum i vinkel och plats för en större säng/dubbelsäng. Fönster i sydväst.

Sovrum 3
Ett mindre rum med plats för en enkelsäng. Fönster i sydost.

Sovrum 4
Ett mindre rum med plats för enkelsäng. Fönster i nordost.

Badrum
Ett badrum med klinkergolv och helkaklade väggar. Duschhörna.

På bilderna och på bofaktabladen kan det visas tillvalsdetaljer som ej ingår i lägenheternas grundpris.

Läs mer om bostaden
SkandiaMäklarna Haninge