Ivar Samuelssons gata 46

Harvestad, Linköpings kommun Se på karta

3 600 000 kr

3 850 000 kr -6 %
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
105 m²
Byggår
2016
Förening
BRF Harvestads Allé
Om föreningen
Avgift
4 895 kr/mån
Driftkostnad
19 200 kr/år
Pris/m²
34 286 kr/m²

Varmt välkomna till ett fint radhus om 105 kvadratmeter i populära och idylliska Harvestad. Här finner ni ett barnvänligt och optimalt planerat radhus om fem rum och kök.
Bostaden har genomgående ekparkett och vitmålade väggar.

Det vita, stiliga köket är från kvalitativa HTH med vitvaror från Siemens, stänkskydd i vitt kakel och laminatbänkskiva.
Här erbjuds matplats lagom för 6 personer. Vidare har vi ett trevligt vardagsrum med utgång till altan med många härliga soltimmar. Bostaden erbjuder två våtrumsmiljöer, ett på varje plan. På entréplan finns dusch, egen tvättpelare och på övre plan, finns badrum med badkar. Båda har snyggt grått klinkergolv med vita kaklade väggar- stilrent.
På övre plan finns tre sovrum och ett allrum som kan göras om till sovrum om man önskar fler sovrum.

Till bostadsrätten hör ett eget rymligt förråd som är beläget i trädgården på husets baksida. Genomfartstrafiken i området är begränsad och bilarna har sin egen plats i gemensam carport. Resultatet blir en lugn och trygg plats med utrymme för barnens lek.

Harvestad är ett nytt område som har vuxit fram nära stadsdelen Ullstämma och södra Hjulsbro i södra Linköping. Här finner ni ekskog och hagar runt knuten. Landeryds hembygdspark ligger i närheten, precis som Landeryds golfklubb, som har tre natursköna banor att välja mellan och endast ett stenkast bort ligger Östenssons och Blomstertorget.

Här i Harvestad är det lätt att trivas och läget på Ivar Samuelssons Gata är fenomenalt. Här bor ni naturnära med Landeryds golfbana på bekvämt avstånd. Här byggs även ett helt nytt Friskis och Svettis. I området finns flera affärer med bl.a. mataffären Östenssons med post- och apotekservice och pizzeria m.m. I området finns även bra kommunikationer med buss, förskolor och två skolor - perfekt för barnfamiljen!

Läs mer hos mäklaren
Magnusson Mäkleri Linköping AB

Kontakta mäklaren

Azad Pirooti

Magnusson Mäkleri Linköping AB
Mäklare Azad Pirooti, Magnusson Mäkleri Linköping AB
0762050094