Berguddsvägen 32A

Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun Se på karta

6 495 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
117 m²
Byggår
2016
Förening
BRF Nyckelblomstret i Hässelby
Om föreningen
Avgift
5 671 kr/mån
Driftkostnad
25 440 kr/år
Pris/m²
55 513 kr/m²

Välkomna till Berguddsvägen 32 A, Hässelby Seaside!

Låt mig presentera detta exklusiva och unika boende i populära Hässelby Södra Villastad! Detta boende är något utöver det vanliga - här möts ett familjärt hem med toppmoderna och noggrant utvalda materialval som tillsammans skapar en harmonisk hemmakänsla. En fantastisk takterass med milsvid utsikt över Mälarens glittrande vatten. Bostaden präglas av ljust målade väggar och listverk vilket gör det enkelt att möblera helt efter eget tycke och smak. Stora sociala ytor som inbjuder till festmåltider med familj och vänner - det här är ett hem som måste upplevas på plats. Välkomna att stiga på!

Vi öppnar dörren och kliver in i den ljusa och härliga entréhallen som erbjuder gott om plats för hela familjens ytterkläder och skor. Här finns plats för både hatt- och skohylla samt övrig trivselmöbel om så önskas. Direkt till höger hittar vi ett av bostadens luxuösa badrum med riktigt hotellkänsla. Från entréhallen hamnar vi i bostadens hjärta - nämligen kök och vardagsrum som badar i härligt ljus från stora panoramafönster och utgång till bostadens uteplats och trädgård. Det magnifika köket är stilrent med ljusa skåpluckor och lådfronter med arbetsbänk i svart granitskiva - här kan verkligen drömmen om att bli mästerkock slå in! Sällskapsdelen erbjuder gott om utrymme att möblera en matsalsdel och en vardagsrumsdel - låt fantasin flöda och sätt er prägel så ni får ert drömrum!

Vi tar en trappa upp och möts av familjens privata avdelning med tre fina sovrum och ett stort badrum. Här kan barnens leksaker ligga framme utan att det stör eller är i vägen när gästerna kliver på. Sovrummen är alla försedda med stora fönsterpartier, väggarna är målade i en ljus kulör och snygg parkett pryder golven. Det går med enkelhet att inreda ett hemmakontor eller varför inte inreda en egen walk-in closet? Badrummet är lika luxuöst som det på entréplanet och rymmer hela familjens morgon- och kvällsrutin. Ytterligare en trappa upp och vi hamnar på den makalöst härliga takterrassen som är erbjuder flera olika möblemang för sommarens festligheter och solstunder.

Missa inte denna chans att förvärva detta drömboende - Välkomna hem!

Brf Nyckelblomstrets är en stabil och solid förening. Hässelby Södra Villastad är en dröm för såväl barnfamiljer som paret med högt ställda krav. Här finns bland annat fin lekplats, nästintill bilfria vägar, närhet till natur och lummig skog samt rolig pulkabacke vintertid. Sommartid kan ni ta en kort promenad till den allmänna bryggan som finns precis nedanför huset för ett härligt morgondopp, denna brygga används även för året runt-badare. Ett par minuters väg från huset finns det flera badplatser med fina sandstränder. Närhet till förskolor, skolor, Mälaren, bad, båtklubbar, motionsspår, natur och kommunikationer.

För frågor om bostaden och området kontakta ansvarig fastighetsmäklare Martin Panjaki!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Vällingby/Hässelby/Kista

Kontakta mäklaren

Martin Rebel

SkandiaMäklarna Vällingby/Hässelby/Kista
Mäklare Martin Rebel, SkandiaMäklarna Vällingby/Hässelby/Kista
+46766405001

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.