Forslunds väg 10E

Hentorp, Skövde kommun Se på karta

2 795 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
119 m²
Tomtarea
162 m²
Byggår
1971
Driftkostnad
37 345 kr/år
Antal besök
3 044
Dagar på Hemnet
18

Varmt välkomna till detta välskötta radhus på Forslunds väg 10 E i omtyckta Hentorp! Här bor man bekvämt med alla sovrum på ett plan, en härlig balkong samt en liten trädgårdstäppa med en stor trevlig altan under tak i söder.
Forslunds väg är en lugn och barnvänlig gata med närhet till grönområde och vacker natur. Inom kort avstånd finner ni skola, affär, vårdcentral, golfbana och omtyckta badplatsen Simsjön. Goda förbindelser finns att tillgå som smidigt tar er in till Skövde city!

Här bor ni bekvämt med närhet till förskola, skola, matbutik, vårdcentral och härliga grönområden. Ligger idrotten er varmt om hjärtat så ligger Claesborgs idrottsplats och golfbanan i närheten. En härlig promenad på Getaryggen eller ett skönt bad i Simsjön ligger aldrig långt borta.

Varmt välkommen att boka in dig på visningen till detta fina radhus! Med hänsyn till rådande läge så fördelar vi er visningsgäster glesare och erbjuder enskild visning för dig som tillhör riskgrupp eller av annan anledning inte har möjlighet att gå på ordinarie visning. Vi utgår givetvis från att ni hör av er för att boka ny tid om ni skulle bli sjuka innan visning. Vi ber er även att komma max 2 i sällskapet, utöver ev barn som följer med. Tack för visad förståelse!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde

Kontakta mäklaren

Ulrika Strandberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
Mäklare Ulrika  Strandberg, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
073-392 13 39

Visningstider

  • 2
    feb
    Ons 2 feb kl. 16:30–17:30
    Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.