Kommande

Flugsvampsvägen 24

Huddinge - Sörskogen, Huddinge kommun Se på karta

4 895 000 kr

Bostadstyp
Par-/kedje-/radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
149 m²
Biarea
26 m²
Tomtarea
127 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1974
Driftkostnad
36 900 kr/år
Kommande

Äntligen till salu!
Barnfamiljens dröm!
Välkommen till ett stort rymligt radhus i lugnt barnvänligt område helt utan genomfartstrafik. Huset har en totalyta om hela ca 175 kvm, 149 kvm boarea och 26 kvm biarea fördelat på två plan plus souterrängplan, 5 rum och kök. Sörskogen består av 270 radhus uppe på en höjd fördelat på tre gator där samtliga gator har en ”egen” lekplats. Det är en P-plats på tomten och en i garagelänga. Det är lagom avstånd till områdets tre lekplatser samt förskolan som också ligger i området. Det är också bekvämt gångavstånd till närmaste grundskola. Bussens ändhållplats är i området och det är bara ett par minuters promenad från huset finns natursköna Orlångens naturreservat.

Entréplan
När ni kliver in i huset möts ni först av den ljusa rymliga hallen med klinker på golvet och bra förvaringsmöjligheter för ytterkläder och skor. I anslutning till hallen finns det trevliga köket. Köket har bra arbetsytor och en matplats stor nog för ca 9 – 10 personer. Innanför köket ligger den ljusa stilrena och nyrenoverade tvättstugan. Går ni sedan längre in i huset passerar ni trapprummet och en gästtoalett med wc och handfat på väg till det stora ljusa vardagsrummet. Från vardagsrummet kliver ni ut på en stor balkong där man gärna avnjuter en god middag. Här kan man sitta riktigt många och om solen blir för stark så finns det en markis.

Övre plan
Går ni upp en trappa från entréplanet så finner ni ett stort master bedroom med fransk balkong. På övre plan finns också ytterligare två bra sovrum samt ett ljust trevligt badrum. Utrustningen i badrummet består av wc, stort handfat med kommod och badkar. I trapprummet finns det flertalet garderober för bra förvaring.

Souterrängplan
Går man sedan längst ner i huset så finns där ett större rum om ca 20 kvm och utgång till altanen. Rummet passar alldeles utmärkt till gillestuga eller kanske ett rum för den äldre junioren som uppskattar att vara lite för sig själv. Det är bara fantasin som begränsar.
Längst ner i huset finns också toalett med wc och handfat samt två bra förråd. Det större förrådet är just nu mest för förvaring men andra området i området använder det som bl a till ungdomsrum/spelrum. Det mindre förrådet har en del boende i området gjort om till bastu med dusch då det finns tillgång till både varmt och kallt vatten samt golvbrunn.

Tomt
Det finns en bra parkeringsplats och en liten trevlig uteplats precis utanför entrén. Uteplatsen är ett perfekt ställe att avnjuta frukosten varma soliga sommardagar.

Övrigt
Fiber och Comhems grundutbud ingår i samfällighetsavgiften.
Det finns en lokal (Byalagsstugan) i samfällighetens regi som man kan hyra för t.ex. barnkalas.
Då området ligger på en höjd och är lätt kuperat finns det bara med pulkabackar i området för barn i alla åldrar.

Detta superfina radhus måste ni uppleva på plats!

Läs mer hos mäklaren
BOSTHLM Älvsjö

Kontakta mäklaren

Peter Dahlberg

BOSTHLM Älvsjö
Mäklare Peter Dahlberg, BOSTHLM Älvsjö
070-992 03 04

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.