Nyproduktion

Saturnusvägen 3 Radhus A4

Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun Se på karta

3 400 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
86 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2021-2022
Förening
BRF 61 Grader Nord
Om föreningen
Avgift
4 176 kr/mån
Pris/m²
39 535 kr/m²
Nyproduktion

Lämna storstan och kom hit och andas ut. Här är det enkelt att ha ett semesterboende och att aktivera hela familjen, året runt. Och de veckor du inte är här, finns goda uthyrningsmöjligheter.

Rymliga, lagom stora och inflyttningsklara till vintern 2022. Smart, modernt och funktionellt. Med 8+2 bäddar i varje bostad finns plats för den stora familjen eller varför inte två familjer? Självklart har alla bostäder egen bastu och uteplats eller balkong för att höja trivseln och möjligheten till avkoppling.

Gångavstånd till Fjällbäckstorget som kommer att erbjuda matbutik, service och restaurang. Och med ski in/ski out, når du både pister, liftar och snart även restaurang och reception. Här finns allt ni behöver. Runt hörnet. Året om.

Fjällvandring på sommaren och skidåkning på vintern. Här finns gott om aktiviteter året om. För hela familjen. Med ski in/ski out når du enkelt Himmelfjälls pistsystem som är byggt i “Colorado-stil” med slingrande nedfarter genom trolsk fjällskog. Sommarsemestern erbjuder aktiviteter som cykling, vandring, ridäventyr och fiske. Eller varför inte en golfrunda på Idrefjällens golfklubb?

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Idre

Kontakt

Mikael Olson

Fastighetsbyrån Idre
Mäklare Mikael Olson, Fastighetsbyrån Idre
070-347 78 68