Kommande

Stuterivägen 22

Jakobsberg - Vattmyra, Järfälla kommun Se på karta

5 995 000 kr

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
137 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2017
Förening
BRF Vattmyra äng
Om föreningen
Energiklass
B
Avgift
4 970 kr/mån
Driftkostnad
8 400 kr/år
Pris/m²
43 759 kr/m²
Kommande

Exklusivt och nyproducerat kedjehus i bostadsrättsform om ca 137 kvm med tillhörande tomt från december 2017. Bostaden är fördelad i två plan med kök och umgängesytor på entréplan samt tre sovrum och ett allrum på övre plan. På taket sitter solcellspaneler som producerar el till hushållet och förbättrar boendeekonomin. Bostaden är i mycket gott skick och har genomgående moderna och stilrena materialval.

På entréplan möts du av den raka trappan som öppnar upp en central slits med ljusinsläpp genom våningsplanen. Här återfinns ett välutrustat kök med vitvaror från tillverkare som garanterar långvarig kvalitet. Vardagsrummet med sina stora fönster och glasade altandörr gör det enkelt att ta sig mellan vardagsrum och uteplats.

På övre plan finns det tre rymliga sovrum, ett allrum, ett stilsäkert badrum och en klädkammare.

Golvvärme i husen ger både en behaglig känsla och möjlighet till att hålla en lägre energiförbrukning. Det genomgående golvet i vitpigmenterad ask förhöjer den ljusa, luftiga känslan.

Med sina resliga gavlar utgör Vattmyra Ängs hus både ett tydligt motiv och en siluett som är lätt att känna igen. Den naturliga färgskalan i grånat trä, antracitgrå detaljer och en mörkgrå fasad gör att husen smälter in med omgärdande natur och bebyggelse. Husen binds samman av en öppen träpergola med parkeringsutrymme för två bilar. Ett privat förråd skiljer uteplatsen och tomten från granne och gård. Huset har en eldriven terassmarkis installerad sommaren 2019, och fönstermarkiser installerade våren 2020. Från vardagsrummet når du uteplatsen med trädäck som det är bara ett steg från trädäcket till gräsmattan och gård. Mot gatan ramas hus och tomter in av planteringar, häckar och entré.

Här bor du i ett mysigt och nyproducerat rad/kedjehusområde om totalt 34 bostäder varav 18 hus ingår i välrenommerade Erik Wallins projekt Vattmyra Äng. Bostadsrättsföreningen har ett orangeri/växthus som både kan användas i vardagen och bokas för kalas eller middagsbjudning. Inom några hundra meter finns det lekparker, ett nybyggt utegym, boulebana, två nybyggda förskolor, en grundskola, gräsyta för fotbollsspel och pulkabacke vintertid. Engelska skolan finns inom 800 meter - även detta utan att behöva korsa någon bilväg. För utflykt eller jogging finns friluftsområdet och naturreservatet Järvafältet. På en kvarts promenad ligger Jakobsbergs centrum med flertalet butiker samt pendeltågsstation med ca 18 min in till Odenplan. För den som gillar shopping tar det ca 5 minuter med bil till mycket populära Barkarbystaden där du finner samtliga butiker du kan tänkas behöva.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Brokr Fastighetsmäklare

Kontakta mäklaren

Tomas Andersson

Brokr Fastighetsmäklare
Mäklare Tomas Andersson, Brokr Fastighetsmäklare
073-371 27 72

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.