Nyproduktion

Kvarnkullevägen - lgh 104

Kalmar Se på karta

2 498 000 kr

2 298 000 kr +9%
Bostadstyp
Par-/kedje-/radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
105 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2020
Förening
BRF Ängen i Kalmar
Om föreningen
Avgift
4 995 kr/mån
Driftkostnad
24 144 kr/år
Pris/m²
23 790 kr/m²
Nyproduktion

Tillfälle - Sista huset i succéprojektet BRF Ängen som är till salu!

Brf Ängen blir ett mysigt radhusområde, där varje bostad är på 105 kvadratmeter i två plan. Alla bostäder har ett förråd och egen parkering, varav hörnbostäderna även har egen carport. Varje läge blir unikt och här finns bostäder som passar för såväl barnfamiljen som värdesätter trygga lekytor, som för den som söker en praktisk bostad med minimal skötsel.

- Plats för umgänge -
Innanför entrén möts du av en välkomnande hall med plats att hänga av ytterkläderna. Från hallen går trappan upp till övre planet och under trappan finns ett praktiskt förrådsutrymme. På bottenvåningen ligger också ett välplanerat kök och ett helkaklat badrum med wc, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet är på cirka 20 kvm och härifrån kan du öppna ut till den mysiga uteplatsen med trädäck. Takhöjden på 2,50 meter gör att rummen känns luftiga och rymliga. Fönstersättningen, som gör att dagsljuset kan flöda fritt genom bostaden, bidrar också till ljus och rymd.

- Flexibel planlösning -
På övervåningen kan du välja mellan två till fyra sovrum. Vad sägs till exempel om ett lyxigt master bedroom på 18 kvm med en rymlig skjutdörrsgarderob? Oavsett vilket alternativ du väljer har du dessutom möjlighet att öppna upp ett rum mot trappan och på så sätt få ett luftigt allrum. På övre plan finns också ett helkaklat badrum med badkar för sköna, avkopplande stunder.

- Design & Tillval -
Varje bostad har en hög standard på materialval med bland annat två helkaklade badrum, kök från HTH och vitvaror från Siemens. Grundstandarden är genomtänkt i hela bostaden med lugna färger i vitt och grått till ett ekgolv. Det ger dig goda förutsättningar att dessutom sätta en personlig prägel på din bostad och du kommer kunna skapa din egen stil genom personliga val i en designwebb.

- Gå på virtuell visning -
Passa på att gå en virtuell visning direkt i telefonen eller via datorn, se "Alla bilder och 3D" nedan på hemsidan.

Varmt välkommen att kontakta mäklarna för att boka ett personligt möte och höra mer om bostäderna i Brf Ängen!

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar